Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 27.11.2017 - 10:56  //  aktualizácia: 27.11.2017 - 14:21  //  zobrazené: 4370

Adventný veniec z Kunova

Prvá adventná nedeľa pripadá tento rok na 3. decembra. Tradične pred ňou  sa stretajú senické ženy v Spoločenskom dome Kunov, aby tu spoločne tvorili a pripravili pre seba, či svojich blízkych adventné vence a svietniky. Naladiť sa na predvianočnú atmosféru pri vôni ihličia ste sa mohli v sobotu 25. novembra na tradičnom podujatí Adventný veniec z Kunova.

Toto podujatie každoročne organizuje Klub Priateľov Kunova v spolupráci s MsKS Senica a s finančnou podporou mesta Senica. Cieľom organizátorov je, aby sa ľudia naladili na Vianoce inak, nie zhonom a behaním po obchodoch, ale aby si našli čas, stretli sa s priateľmi, prišli aj s rodinami a pripravili si vlastnoručne vianočné aranžmány. Menej zručným vždy radi pomôžu a poradia floristky z mesta. Tento rok pri tvorbe vencov prevažovali prírodné materiály a ozdoby, z farieb prevažne biela, strieborná a zlatá.  

Na tomto podujatí vždy vládne skvelá atmosféra. Okrem čečiny sa sálou nesie vôňa punču a účastníci si môžu pochutnať na domácich koláčikoch a omastenom chlebíku s cibuľou.

Jeden z najkrajších vencov dostane vždy do daru aj primátor mesta. Aj tento rok bude krásny veniec z Kunova zdobiť jeho kanceláriu. Vôňa čečiny tak bude navodzovať vianočnú atmosféru nielen jemu, ale i všetkým návštevám. 
 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!