Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Športové spravodajstvo
publikované: 24.08.2017 - 12:11  //  aktualizácia: 08.09.2017 - 12:43  //  zobrazené: 2545

Dostihový deň v Čáčove

Krásne ušľachtilé zvieratá sa v nedeľu 20. augusta predviedli opäť po roku na obľúbených dostihoch v Čáčove. Kým doobeda popŕchalo, poobede sa počasie umúdrilo a areál dostihovej dráhy sa mohol zaplniť fanúšikmi tohto športu. A Seničania si túto udalosť nenechajú nikdy ujsť a chodia na dostihy v hojnom počte.
 
 
V nedeľu sa na dráhe bežalo 5 rovinových pretekov a jeden steeplechase cross-country pretek. Prestávky medzi pretekmi boli vyplnené dostihmi poníkov a miniklusákov, atmosféru dotvárala dychová hudba Búranka a vystúpili aj tanečníci zo skupiny SONNY. Samozrejme nechýbala možnosť vsadiť si na svojho favorita, či skúsiť šťastie v tombole.
 
Veľmi nešťastné boli tieto preteky pre domácu stajňu PD Senica, keď sa v prekážkových pretekoch o  Cenu Alchem zranil ich kôň Briton Track v sedle s domácim jazdcom Jaroslavom Brečkom a kôň musel byť žiaľ utratený. Cenu Alchem na 3700 m dlhej trati pre 4ročné a staršie kone v tomto preteku získal český kôň Tasima v sedle s Janom Derychom zo stajne El Halem Okleštěk, ktorého trénuje Miloslav Okleštek.
 
 
Rovinový pretek o Cenu SCHAUMANN SLOVENSKO  na 1000 m pre 2-ročné a staršie kone vyhral kôň SLIVKA s džokejom Jaroslavom Línekom, ktorého trénuje Radim
Bodlák zo stajne Antique art UH (CZE). Džokej Jaroslav Línek bol úspešný aj s koňom LILFAST v preteku ANJA . na 2300 m pre 3ročné a staršie kone (tréner Marián Daniš, stajňa Autoopravovňa Strnisko). Cenu AGROMA-SERVIS si vybojoval v rovinových pretekoch na 1750 m pre 3-ročné a staršie kone SAJGON s džokejom Michalom Demom (tréner Pavel Kalaš, stajňa IM-EX). Rovnaký džokej zvíťazil aj v preteku o Cenu SANO – Moderná výživa zvierat na 1750 m s koňom La Paloma zo stajne MPL Racing, ktorého trénuje  taktiež Pavel Kalaš. Džokej Martin Cagáň s koňom WAAYA trénera Jána Cagáňa z Lokotrans Slovakia boli najúspešnejší v preteku Cena PRILLINGER Slovensko na trati 3000 m

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!