Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 18.10.2017 - 10:30  //  aktualizácia: 18.10.2017 - 11:10  //  zobrazené: 2835

Nová zástupkyňa primátora

Novou zástupkyňou primátora mesta Senica sa od 18. októbra 2017 do ukončenia volebného obdobia v roku 2018 stala poslankyňa mestského zastupiteľstva Ing. Elena Valášková. Za účasti vedúcich oddelení Mestského úradu jej poverenie na výkon funkcie dnes odovzdal primátor mesta Senica Branislav Grimm.

Ako primátor Senice už vopred avizoval, Elenu  Valáškovú si vybral za zástupkyňu z dôvodu, že má skúsenosti s prácou v samospráve, keď vykonávala funkciu prednostky MsÚ v Brezovej pod Bradlom. Na Mestskom úrade v Senici pracovala na referáte regionálneho rozvoja. Pôsobila aj ako riaditeľka Zariadenia sociálnych služieb, n.o. Senica. Konštatoval, že  ju pozná ako osobu, ktorá si svoje  pracovné úlohy plnila vždy veľmi zodpovedne. „Tak pristupuje tiež  k plneniu  poslaneckých  povinností   a myslím, že je akceptovaná oboma poslaneckými klubmi. Jej menovaniu do funkcie predchádzalo aj rokovanie s vedúcimi oddelení  MsÚ. Verím, že s ohľadom na jej predchádzajúce skúsenosti bude naša spolupráca  veľmi dobrá a prospešná pre rozvoj nášho mesta,“ vyjadril presvedčenie primátor mesta.

Zástupkyňa primátora mesta Senica Elena Valášková povedala, že po zvážení ponuky  sa rozhodla ju prijať: „Som 4 mesiace na dôchodku, no som  plná síl vykonávať funkciu. Tým, že všetkých na MsÚ poznám z predchádzajúceho obdobia verím, že spolupráca bude aj naďalej  dobrá. Z rozsahu môjho poverenia na výkon funkcie  zistím, na čom sa budem  podieľať, aby som vedela pokračovať  v začatej agende predchodcov, prípadne ju vylepšovať.“ 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!