Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Kultúra
publikované: 11.04.2017 - 12:56  //  aktualizácia: 05.06.2017 - 17:23  //  zobrazené: 2729

Veľkonočný stolnotenisový turnaj o pohár primátora mesta

dsc_0946V nedeľu 9. apríla 2017 sa v Spoločenskom dome v Kunove uskutočnil druhý ročník Veľkonočného stolnotenisového turnaja o pohár primátora mesta Senica. Turnaj bol opäť určený ako pre registrovaných, tak aj pre neregistrovaných hráčov bez rozdielu veku, či pohlavia a zúčastnilo sa ho o päť hráčov viac ako v minulom ročníku.  Stráviť nedeľu pri pingpongovom stole prišlo 30 vyznávačov tohto športu.

Turnaj zorganizovali Stolnotenisový klub BYT – CENTRUM Senica, Mestské kultúrne stredisko Senica, Mesto Senica a Mestský výbor č. 8 – Kunov.

7 registrovaných  a 23 neregistrovaných hráčov sa muselo zaobísť bez  ženskej účasti. Po tuhých bojoch v šiestich skupinách, kde hrali registrovaní aj neregistrovaní hráči systémom každý s každým, sa v ďalších bojoch stretli už samostatne tí najlepší z každej kategórie vo vyraďovacích bojoch o finále turnaja. V kategórii registrovaných hráčov sa vo finálovom súboji stretli kolegovia z STK BYT – CENTRUM  Senica Branislav Flajžík a Aleš Lazorčák, kde po tuhom boji a v pomere setov 3:2 zvíťazil Aleš Lazorčák. V kategórii neregistrovaných stolnotenistov sa vo finále proti sebe postavili Bernard Vaca a Ján Brečka. So stavom 3:1 si pohár primátora vybojoval Bernard Vaca.  Ceny víťazom odovzdali primátor mesta Senica Branislav Grimm,  predseda Stolnotenisového klubu BYT – CENTRUM Senica Ján Lazorčák a vedúci Spoločenského domu v Kunove František Šteffek. Najmladším účastníkom turnaja bol 17-ročný Lenny Grznárik z Bratislavy. Cenu pre najstaršieho účastníka si odniesol 78,5 ročný Seničan Ján Chrenka, ktorý v silnej konkurencii mladších účastníkov obsadil nádherné 4. Miesto. Popri hráčskych povinnostiach si plnil na turnaji aj úlohu hlavného rozhodcu, čím si zaslúžil od primátora mesta zvláštnu cenu. Potešiteľné je, že sa turnaja zúčastnili nielen hráči z Kunova, Senice, Čáčova, ale aj zo Sobotišťa, Rybiek, Šajdíkových Humeniec, Šaštína-Stráží, Jablonice, Prietrže a aj z Bratislavy.

 

Poradie registrovaných hráčov: 1. Aleš Lazorčák,  2. Branislav Flajžík,  3. Jaroslav Fedor Poradie neregistrovaných hráčov: 1. Bernard Vaca, Senica,  2. Ján Brečka, Senica, 3. Ján Klempa, Závod

 

František Šteffek

MsKs Senica

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!