Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Úradná tabuľa
publikované: 17.05.2017 - 14:17  //  aktualizácia: 17.05.2017 - 21:51  //  zobrazené: 4648

Zoznam daňových dlžníkov

V minulom roku pristúpilo mesto Senica po prvýkrát k zverejneniu zoznamu daňových dlžníkov. Vtedy bol dlh daňových neplatičov vo výške viac ako 550 tisíc eur. Stav dlhu ku koncu minulého roka je v podobnej výške napriek tomu, že viacerí neplatiči na základe zverejnenia zoznamu dlžníkov svoj dlh uhradili, iní zas zjavne pribudli. Aj preto mesto Senica v záujme znižovania daňových nedoplatkov a transparentnosti pri správe daní vo zverejňovaní pokračuje.

Zoznam dlžníkov k 31. 12. 2016 je opäť prístupný na webovom sídle http://egov.senica.sk/ - Zoznam daňových dlžníkov.

Mesto Senica ako príslušný správca dane podľa § 4 ods. 1 zák. č.563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov s použitím § 52 ods. 2 a 4 daňového poriadku zverejňuje na svojom webovom sídle a na úradnej tabuli zoznam daňových dlžníkov podľa stavu k 31. decembru predchádzajúceho roka, u ktorých úhrnná výška daňových nedoplatkov presiahla u fyzickej osoby 160 eur a  u právnickej osoby 1 600 eur.

Mesto je správcom dane z nehnuteľnosti, za psa, za užívanie verejného priestranstva, za ubytovanie, za nevýherné hracie prístroje, za užívanie verejného priestranstva za trvalé parkovanie vozidiel na verejnom priestranstve a poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!