Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 27.11.2009 - 18:46  //  aktualizácia: 27.11.2009 - 18:46  //  zobrazené: 454

Policajné správy zo senického regionu

pz_sr.jpgPolícia obvinila z viacnásobných prečinov krádeže a porušovania domovej slobody 46 ročného muža z Martina. V marci sa obvinený vlámal  v Senici do štyroch bytov. Dvere vypáčil a z bytu spravidla odcudzil finančnú hotovosť, zlato a šperky. Krádežami sa tak obohatil o 3.600 €. Muž je stíhaný väzobne. 



Polícia v stredu obvinila z prečinu krádeže 23 ročného mladíka z Holíča. V predajni potravín sa v tento deň dopustil krádeže alkoholických nápojov, ktoré si ukryl do igelitovej tašky. Následne sa snažil odísť cez východ pre zamestnancov, kde bol však zastavený pracovníkom SBS, ktorý privolal políciu. Mladík pred ochrankárom vyložil z igelitky dve fľaše odcudzenej whisky. Privolaná policajná hliadka na mieste zistila, že sa muž už v minulosti v ročnej lehote dopustil majetkového priestupku a teda teraz už spáchal trestný čin krádeže. Za to mu teraz hrozí až dvojročné väzenie.  

Polícia vypátrala a obvinila z prečinu krádeže a poškodzovania cudzej veci dvojicu mladíkov (19, 20 r.) z Jablonice. V polovici novembra v obci Plavecký Peter odcudzili zo zaparkovaného auta benzín. Do nádrže urobili dieru a nechali vytiecť približne 26 litrov benzínu do pripravených nádob. Majiteľovi auta, tiež z tejto obce, spôsobili škodu vo výške 310 €. Teraz im hrozí až dvojročné väzenie.


Ľuboš Homola
Krajské riaditeľstvo   
Policajného zboru v Trnave

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!