Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 03.12.2020 - 10:35  //  aktualizácia: 15.12.2020 - 10:14  //  zobrazené: 1443

Kultúrne Vianoce

Mestské kultúrne stredisko Senica
‼ o z n a m u j e ‼
návštevníkom, že koncert dychovej hudby „VIANOCE S KRIŽOVIANKOU“, ktoré sa malo uskutočniť 14.12.2020 je z technických a pandemických príčin ZRUŠENÉ a tanečná veselohra pre deti ,,GAŠPARKO“ ako aj ,,SLOVENSKÉ VIANOCE“ → SĽUK, ktoré sa mali uskutočniť 19.12.2020 sú z technických a pandemických príčin PRESUNUTÉ na december 2021 ‼
Vstupné je možné vrátiť v informačnej kancelárii INFOSEN SENICA v čase od 08.00h do 16.00h.
Za pochopenie ďakujeme.
MsKS Senica

 


Vianoce sú najkrajším sviatkom v roku, ktoré prežívame v kruhu najbližších a užívame si vzájomnú blízkosť. Vianočná dedinka v Senici má už dlhoročnú tradíciu. Je to miesto priateľských stretnutí, kde čas beží o čosi pomalšie. Ľudia sa stretnú pri varenom víne či medovine a užívajú si tú pravú atmosféru Vianoc.

Tento rok kvôli pandemickým opatreniam spojených s COVIDom-19 Mestské kultúrne stredisko (MsKS) presunulo kultúrny program z námestia do Domu kultúry. Týždeň podujatí pre všetky vekové kategórie 14. decembra otvorí Vianočný koncert dychovej hudby Križovianka. Titul Vianoce v kine bude patriť nadšencom filmov, ponúknuté sú klubové premietania, ale aj tohtoročné premiéry. V sobotu 19. decembra privítame Slovenský ľudový umelecký kolektív (SĽUK), ktorý v doobedňajších hodinách uvedie pre deti tanečnú veselohru Gašparko a pre starších o 17 h. tanečnú komédiu o stvorení sveta Slovenské Vianoce. Najmenší diváci sa opäť potešia v nedeľu 20. decembra bábkovým predstavením Ako sa Jano s drakom porátal. Spevácky zbor mesta Senica CANTILENA a Dychové kvarteto Jaroslava Jankoviča spríjemnia predvianočnú atmosféru spoločným koncertom v utorok 22. decembra.

Podujatia sa uskutočnia za dodržiavania nariadení a pokynov ÚVZ SR a preto je kapacita priestorov Domu kultúry limitovaná. Z tohto dôvodu oznamujeme verejnosti, aby si  zľavnené vstupenky, ktoré sú už v predaji informačnej kancelárii INFOSEN SENICA, zabezpečili čo najskôr.

Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme Vám krásny umelecký zážitok a príjemné prežitie sviatkov v kruhu najbližších. 

 


Mgr. Marek Grimm

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!