Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Pozvánky
publikované: 11.01.2020 - 14:53  //  aktualizácia: 02.01.2020 - 15:02  //  zobrazené: 4367

Charitatívny reprezentačný ples mesta Senica

Po ročnej prestávke bude plesovú sezónu v Senici opäť otvárať mestský ples.  Reprezentačný ples mesta Senica 11. januára 2020 bude mať po prvý raz aj charitatívny rozmer.

K pravej plesovej atmosfére patria noblesa, elegancia a emócie vyvolané nielen  prítomnosťou  priateľov a sprievodným programom, ale prameniace aj z dobrého pocitu pomoci  niekomu, kto nemal toľko šťastia ako my. Napríklad Filipko, Maťko, Ajko, Romanka, Fabián, Vladko a Samko – deti zo Senice i okolia, ktoré nedostali do vienka úplné zdravie a trpia mentálnym alebo telesným postihnutím. Primátor mesta Martin Džačovský si vybral práve túto skupinu detí a ich príbeh, aby   im pomohol prostredníctvom občianskeho združenia Dobrý človek Senica.  Účastníci mestského plesu môžu  preukázať dobrú vôľu a veľké srdce. Bude na každom či sa rozhodne kúpou anjelikov a iných drobných predmetov z keramiky  prispieť 1 eurom alebo vyššou sumou, podstatné bude, že detičky budú môcť absolvovať  canis terapiu i špeciálne cvičenia s terapeutmi, ktoré im pomáhajú  zlepšovať ich zdravotný stav. Terapia  sa uskutočňuje v priestoroch Spojenej školy, kde našli pochopenie pre tieto aktivity.

Napísané tými, ktorí sa s nesmiernou láskou starajú o deti: Človek zrazu prehodnotí svoje ciele. Nájde inú podstatu bytia a hlavne treba nesmiernu trpezlivosť, nádej a zmierenie...

Prijmite teda naše pozvanie nielen sa zabaviť, ale aj pomôcť. Zabaviť sa pri hitoch MÁRIE ČÍROVEJ, na ľudovú nôtu s Folklórnou skupinou Pruclek a skupine  Tuzex Band, ktorá hosťom bude vyhrávať do tanca. Celým večerom bude sprevádzať moderátorka Bibiana Ondrejková. Vstupenky sú v predpredaji v TIK Infosen.

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!