Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 14.01.2021 - 14:24  //  aktualizácia: 14.01.2021 - 14:25  //  zobrazené: 1010

Deti a žiaci sa od pondelka 18. 1. 2021 do škôl zatiaľ nevrátia

Deti a žiaci sa od pondelka 18. 1. 2021 do škôl zatiaľ nevrátia. Vyplýva to z pretrvávajúcej epidemiologickej situácie. Pokračovať preto budú v dištančnom vzdelávaní v režime, ako doteraz. Návšteva materských škôl a školských klubov detí bude naďalej umožnená deťom rodičov pracujúcich v kritickej infraštruktúre, alebo pre žiakov, ktorých zákonní zástupcovia nemôžu z povahy zamestnania pracovať formou homeoffice.

V našom meste sú v prevádzke všetky elokované pracoviskách Materskej školy Senica, v každom z nich je otvorená jedna trieda. Rovnako funguje aj materská škola na ZŠ s MŠ Jána Mudrocha a na dvoch základných školách školské kluby detí pre deti rodičov a zákonných zástupcov pracujúcich v kritickej infraštruktúre štátu a pre deti rodičov a zákonných zástupcov, ktorých povaha povolania nedovoľuje vykonávať prácu z domu  (na základe potvrdenia o nutnosti prítomnosti na pracovisku od svojho zamestnávateľa). 

Rodičia, ktorí pracujú v kritickej infraštruktúre a rodičia, ktorých povaha povolania nedovoľuje vykonávať prácu z domu ešte stále môžu prihlásiť svoje dieťa do „svojej“ materskej školy, pričom odporúčame kontaktovať jednotlivé materské školy. Obdobnú možnosť majú rodičia aj pri prihlásení detí do školského klubu detí.

 

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!