Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 01.02.2008 - 09:29  //  aktualizácia: 01.02.2008 - 09:29  //  zobrazené: 888

Oceňovanie osobností pedagogiky, kultúry a umenia - výzva na podávanie návrhov

Vážení občania a organizácie! Mesto Senica každoročne oceňuje osobnosti pedagogiky, kultúry a umenia, ktoré za predchádzajúci rok dosiahli v oblasti školstva, kultúry a práce s deťmi a mládežou mimoriadne úspechy a výborné výsledky.

Oceňovaní pedagogickí pracovníci vynikajú v oblasti prípravy žiakov, inovatívnych prístupov vo výchovno – vzdelávacom procese,  mimoškolských aktivít.  Dlhoročnou pôsobnosťou v školstve,   odbornou a intenzívnou činnosťou, nadpriemernou prácou so žiakmi a študentmi sa podieľajú na ich úspechoch na rôznych súťažiach.
V oblasti kultúry sú oceňované osobnosti, ktoré svojou činnosťou prispievajú k rozvoju kultúrneho života mesta, reprezentujú ho za hranicami okresu i štátu, vynikajú úspechmi v oblasti svojej umeleckej pôsobnosti na profesionálnej i amatérskej úrovni, venujú sa odbornej činnosti a práci s deťmi a mládežou.  
           

Možno sa aj vo vašej organizácii alebo vo vašom okolí nachádza osobnosť, ktorá by si toto spoločenské uznanie zaslúžila – neváhajte a podajte návrh.
Vaše nominácie so stručnou charakteristikou očakávame na adrese: Mestský úrad Senica, ul. Štefánikova 1408/56, Senica , prípadne na  e-mailovej adrese: spravca@msu.senica.sk v termíne do 25.02.2008.

Slávnostné ocenenie pedagogických, kultúrnych a umeleckých osobností  sa plánuje v mesiaci marec 2008 .
       

 Sample Image
 
                                                                                                                            Komisia pre vzdelávanie, kultúru 

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!