Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 13.03.2020 - 16:00  //  aktualizácia: 13.03.2020 - 16:07  //  zobrazené: 1369

Opatrenia polikliniky, technických služieb, rekreačných služieb mesta a ČK

Poliklinika Senica, n.o.

zaviedla tieto opatrenia:

-       Od 12. marca je pred budovou informačná tabuľa, aby pacienti neohrozovali zdravotnícky personál a v prípade  podozrenia na ochorenie COVID – 19 nevstupovali do priestorov polikliniky, ale kontaktovali lekára telefonicky.

-       O13. marca je Sotinská lekáreň  v budove polikliniky  zatvorená od 12.30 do 13.00 z dôvodu zapínania germicídneho žiariča.

-       Od 16. marca bude pri vstupe do Sotinskej lekárne  regulovaný počet pacientov podľa počtu otvorených okienok.

-       Pacienti pri návšteve poliklinických ambulancií  a Ambulancie pohotovostnej služby podpisujú čestné prehlásenie – nie sú v karanténe, nemajú príznaky  a nevyskytovali sa v rizikových oblastiach.

 

Technické služby Senica, a.s.

apelujú na občanov, aby dodržiavali tieto opatrenia:

·       obmedzili  počet účastníkov pohrebu len na najbližších príbuzných (manželia, deti, rodičia, súrodenci alebo osoba žijúca v jednej domácnosti so zosnulým),

·       vstup do kancelárie pohrebnej služby  a kvetinovej predajne bude povolený maximálne 2  zdravým osobám,

·       objednávali kvetinové  výrobky na pohreb a na hroby telefonicky a e- mailom tak, že  platba prebehne cez účet. Po obdržaní platby budú veniec alebo kytica odnesené na hrob. Katalóg s výrobkami bude na požiadanie zaslaný e-mailom.  

·       Otváracie hodiny Správy cintorína pre verejnosť sú dočasne zrušené a administratívne práce súvisiace s predĺžením nájmu hrobových miest budú zabezpečované len e-mailom.

Je potrebné si uvedomiť, že Pohrebné služby majú obmedzený počet pracovníkov, ktorí zabezpečujú odvozy zosnulých a práce súvisiace s pohrebom. Pokiaľ sa jeden nakazí, tak bude celá Pohrebná služba v karanténe.

         Kontaktné údaje pre informácie a objednávky:

                Telefón: 034/651 4246, e-mail cintorin@tssenica.sk

 

Rekreačné služby mesta Senica

Nakoľko bola ukončená hokejová sezóna a s ohľadom na vydané pokyny ústredného krízového štábu  o zákaze stretávania sa vo väčších skupinách,  pristúpili RSMS na zimnom štadióne k roztopeniu ľadovej plochy.

 

Slovenský Červený kríž, územný spolok

      • Stravu pre pravidelných  stravníkov vydávajú v jednorazových nádobách.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!