Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 13.01.2020 - 15:16  //  aktualizácia: 15.01.2020 - 12:16  //  zobrazené: 2494

Plesová sezóna sa začala


Tohtoročnú plesovú sezónu otvoril v Senici Charitatívny reprezentačný ples mesta Senica, ktorý sa uskutočnil v Dome kultúry v sobotu 11.  januára. V  slávnostne vyzdobených priestoroch sa hostia zabávali do skorých ranných hodín.

Hostiteľ plesu primátor Senice Martin Džačovský s manželkou  osobne privítal každého hosťa a dámam venoval červenú ružu. Slávnostný plesový večer sa začal predtancovaním v podaní skupiny MS dance, po  ktorom  všetkým 242  hosťom príjemný večer zaželal  primátor mesta. Jeho úvodný valčík bol súčasne pozvaním na parket aj pre ostatných hostí, ktorých zabávala počas večera skupina  Tuzex band a na ľudovú nôtu zase domáca skupina Pruclek a DJ. Zlatým klincom plesového programu bolo vystúpenie speváčky Márie Čírovej. O výborný catering sa postarala Stredná odborná škola dopravy a služieb Holíč, hostia sa potešili aj z bohatej tomboly.

Plesové rozptýlenie sa nieslo  v znamení  výbornej zábavy, spoločenskej elegancie, noblesy a nádherného kultúrneho zážitku. Po prvý raz bolo toto  spoločenské podujatie obohatené aj o vzácne cnosti – dobročinnosť a spolupatričnosť. Účastníci  plesu mohli  preukázať dobrú vôľu a veľké srdce pre zdravotne znevýhodnené deti prostredníctvom  občianskeho združenia Dobrý človek Senica.

Dražbu pripravených umeleckých  predmetov  robila moderátorka slávnostného večera herečka – Seničanka  Bibiana Ondrejková.  V dražbe bola zaradená jedna miska (Gordana Turuk - Gordana Glass) a štyri obrazy (autori Dana Motusová Melegová 2, Helena Minxová a Igi Brezo). Hostia plesu si mohli kúpiť aj  anjelikov a iné drobnosti  z keramiky, ktoré pripravili  Zariadenie sociálnych služieb, n.o. Senica, Denný stacionár Svetluška  Kunov a Domov sociálnych služieb a Zariadenie pre seniorov Senica. Spoločne sa podarilo  úspešne naplniť  myšlienku charity v prospech skupinky zdravotne znevýhodnených detí, ktoré peniaze použijú na canis terapiu a craniosacralnu terapiu, čo im  pomáha  zlepšovať ich zdravotný stav.

Týmto chceme poďakovať všetkým účastníkom Charitatívneho reprezentačného plesu mesta Senica za ich veľké srdce. S radosťou zverejňujeme sumu, ktorú sa podarilo na tomto plese získať. Dražba umeleckých predmetov vyniesla 2750 eur, z predaja anjelikov a iných drobností z keramiky bolo v pokladničke 716 eur a zvyšok do výslednej sumy 3500 eur doplatil primátor mesta. Túto sumu 750 eur odovzdal primátor zástupcom občianskeho združenia Dobrý človek Senica. Katarína Kaňová a Roman Flajžík v mene Filipka, Maťka, Ajka, Romanku, Fabiána, Vladka a Samka poďakovali za finančnú pomoc pre deti, ktorú využijú na zaplatenie canis terapie a craniosacrálnej terapie. Výsledná suma bola pre nich prekvapením a vyjadrením veľkej spolupatričnosti.

Charitatívny reprezentačný ples mesta Senica mal medzi účastníkmi dobrú odozvu, výborne sa zabávali, panovala dobrá nálada. Hostia prvého mestského plesu s charitatívnym rozmerom preukázali naviac aj dobrú vôľu  a veľké srdce. Ďakujeme!

bar 

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!