Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 30.10.2008 - 14:52  //  aktualizácia: 30.10.2008 - 14:52  //  zobrazené: 2370

Prezentácia stredných škôl. Pre ľahšie rozhodovanie.

 V mnohých rodinách s deviatakmi už intenzívne rozmýšľajú o strednej škole, na ktorej bude ich dieťa pokračovať v štúdiu a príprave na povolanie. Zvažujú záujmy a prirodzené sklony dieťaťa a výsledky v škole. Pri výbere strednej školy  rozhodujú aj iné okolnosti – vzdialenosť, možnosti ubytovania, prípadne doplnkové aktivity. Pri voľbe vhodnej strednej školy pomáha rodičom, pedagógom i žiakom Prezentácia stredných škôl zo  širšieho regiónu, ktorej 10. ročník bude 6. novembra od 8. do 16.30 hod. v Dome kultúry v Senici.



Organizátorom tradičného a osvedčeného podujatia je Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie v Senici za spoluúčasti  Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Senici,  Mesta Senica a Centra voľného času. Súčasťou prezentácie stredných škôl budú poradenské a informačné služby  zúčastnených škôl zo študijných a učebných odborov, ktorých cieľom je uľahčiť rozhodovanie o budúcom smerovaní žiaka. Súbežne s prezentáciou škôl sa uskutoční aj Burza informácií, ktorú zabezpečuje Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny. 

Na Prezentácii stredných škôl sa zúčastnia: Gymnázium L. Novomeského Senica, Gymnázium Myjava, Gymnázium J. Bosca Šaštín-Stráže, Obchodná  akadémia Senica, Stredná odborná školy (SOŠ) Holíč, SOŠ Myjava, SOŠ Nové Mesto nad Váhom, SOŠ Rakovice,  SOŠ Senica, SOŠ Stará Turá, SOŠ Brezová pod  Bradlom, SOŠ elektrotechnická Gbely, SOŠ letecko-technická Trenčín,  SOŠ obchodu a služieb a SPS Holíč,  SOŠ odevná Vrbové,  SOŠ stavebná Bratislava, SOŠ vinársko-ovocinárska Modra, SOŠ záhradnícka Piešťany, SOŠ zdravotnícka Skalica, SOŠ železničná Bratislava,  Stredná priemyselná škola Myjava, Stredná umelecká škola Trenčín,  Stredné odborné učilište lesnícke a rybárske Bzenec (ČR), Súkromná    stredná škola podnikania Senica,  Súkromná stredná odborná škola Via Humana Skalica, Škola úžitkového výtvarníctva Bratislava,  Inštitút pre pracovnú rehabilitáciu Bratislava.

bar



NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!