Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Kultúra
publikované: 15.01.2020 - 08:21  //  aktualizácia: 15.01.2020 - 08:23  //  zobrazené: 2226

Príhlás svoje fotografie do Náhlikovej Senice 2020

 

Trnavský samosprávny kraj - Záhorské osvetové stredisko v Senici je organizátorom regionálnej súťaže a výstavy amatérskej fotografickej tvorby Náhlikova Senica 2020. Táto tohtoročná regionálna súťaž je súčasťou 48. ročníka celoštátnej postupovej súťaže a výstavy amatérskej fotografickej tvorby AMFO 2020. Súťaž je určená deťom, mládeži a dospelým, nie je tématicky zameraná ani vymedzená a koná sa každý rok. Hlavným cieľom súťaže je nadobúdanie vedomostí, rozvíjanie zručností a umelecko-odborný rast jednotlivcov a kolektívov prostredníctvom poznávania, realizácie a prezentácie umeleckej tvorby v oblasti amatérskej fotografickej tvorby.

Ak sa chceš zúčastniť a ukázať svoju tvorbu aj ostatným, tak sa prihlás do 31. januára 2020 na stránke vyhlasovateľa súťaže Národného osvetového centra v Bratislave kliknutím na odkaz http://www.nocka.sk/sutaze-a-prehliadky/amfo.

Viac informácií, propozície súťaže a termíny nájdeš na stránke Záhorského osvetového strediska v Senici kliknutím na odkaz https://osveta-senica.sk/nahlikova-senica-2020-propozicie/ .

 

Tomáš Jurovatý – Záhorské osvetové stredisko v Senici

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!