Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Pozvánky
publikované: 08.11.2019 - 10:30  //  aktualizácia: 30.10.2019 - 10:33  //  zobrazené: 1552

Protidrogový vlak v Senici

 

Šesť strieborných obrnených vagónov =  4 kinosály, 8 interaktívnych miestností a v nich príbeh, ako jednoducho je možné prepadnúť drogám a ako ťažké je sa závislosti zbaviť.

Vlak zastaví na železničnej stanici v Senici 8. novembra 2019.

Cieľom programu REVOLUTION TRAIN je prostredníctvom zapojenia ľudských zmyslov zapôsobiť na návštevníka a inšpirovať ho k pozitívnym životným voľbám. Sú tu predstavené mechanizmy, ktorými drogová závislosť vzniká, ako aj dôsledky, ktoré závislého človeka v živote čakajú. Vďaka zapojeniu sa do reálneho príbehu, emotívnym situáciám a interaktívnemu prístupu, dokáže program zaujať a dať priestor k zamysleniu sa nad nebezpečenstvom legálnych i nelegálnych drog.

Program trvá 90 minút a je určený ako pre školské skupinky (od 12 do 17 let), tak aj pre širokú verejnosť. Vítaní sú i rodičia, pretože náznaky užívania drog sa objavujú už u detí vo veľmi nízkom veku. Rodičia si závislosť u dieťaťa dlho nemusia všimnúť a nakoniec môže byť neskoro.

Doobeda je program rezervovaný pre základné a stredné školy. Poobede je vlak prístupný širokej verejnosti od 15:30 do 18:00 hod. Program začína každých 20 minút.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!