Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 23.06.2020 - 14:14  //  aktualizácia: 23.06.2020 - 15:25  //  zobrazené: 1201

Rekonštrukcia domu smútku pokračuje

Stavebné a rekonštrukčné práce, ktoré mesto Senica realizuje prostredníctvom vysúťaženej firmy Palkovič - SK, s r. o. v celkovej hodnote 317 869,49 eur, neustali ani počas jarných mesiacov pandémie nového koronavírusu. Okrem časových prieťahov spojených s dodávkou materiálu zhotoviteľská firma pokračuje podľa platného harmonogramu - zavŕšenie je naplánované na záver septembra. 


Rozsiahlu rekonštrukcia domu smútku v areáli cintorína začalo mesto Senica realizovať v marci. Po takmer štyroch mesiacovh je hotová približne tretina strechy (zateplenie a nová krytina), vymenené okná a dvere na objekte, sociálne zariadenia pre zamestnancov, čiastočne položené nové podlahy v objekte, elekroinštalácia i vzduchotechika, upravený vjazd (nová dlažba) pre vozidlá do podzemia zboku domu smútku i miestnosť pre úpravu zosnulých.

 

Na smútočné obrady sa v tomto čase využíva zrekonštruovaný dom smútku v Čáčove. Ďalšou možnosťou je vykonanie obradu v novej časti cintorína v Senici pri centrálnom kríži. Mesto Senica a Pohrebné služby Senica sa obracajú na verejnosť s prosbou o trpezlivosť. Všetci zainteresovaní majú záujem, aby aj v tomto období boli smútočné obrady a pohreby vykonané profesionálne a k spokojnosti.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!