Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Kultúra
publikované: 17.02.2021 - 11:19  //  aktualizácia: 17.02.2021 - 11:47  //  zobrazené: 1317

Zaujímavá Česko-Slovenská hudobná spolupráca

Vierka Šusteková diva moderného country vydáva svoj album SVETLO V NÁS, ktorý je jedinečným na Slovenskej hudobnej scéne.   S prehľadom ho môžeme  prirovnať k modernému americkému country v spolupráci s českým hudobníkom a spevákom Mišom Leichtom zo skupiny COP. S Míšom už spolupracovali na jednom z jeho projektov a po dlhšej odmlke sa rozhodli opäť naspievať zopár dvojjazyčných duetov. A práve titulnou piesňou ich spoločného projektu je duet Svetlo v nás. 

Texty a hudba sú z produkcie Vierky a gitaristu Petra Kavického. Na albume nájdete ako aj úplné novinky, tak i skladby, ktoré dostali nový hudobný šat zo speváčkynej rannej tvorby. Hostia, ktorých si Vierka pozvala, sú profesionálni hudobníci - basa Tamás Belicza, bicie, flauta a spev Richard Banský, dobro Roman Ziaťko  a gitara, spev Peter Kavický. Hlavným hosťom je už spomínaný skvelý český hudobník a spevák Míša Leicht.

Nájdete tu okrem toho aj dve skvelé Inštrumentálky, ktoré  majú naozaj drive   a nenechajú nikoho sedieť na stoličke a tie sú z tvorby Petra Kavického.

Vierku Šustekovú môžete poznať z  predstavení interaktívneho divadla FIFO A VIERKA, v minulosti bola členkou Záhoráckeho divadla, ďalej účinkovala ako herečka  v mnohých úspešných seriáloch, napr. Búrlivé víno, Rodinné prípady, Divoké kone, Susedské prípady a po novom Súdna sieň - nové prípady a mnohé ďalšie.

 

Web: http://vierasustekova.xyz/

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!