Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Pozvánky
publikované: 11.07.2021 - 10:03  //  aktualizácia: 22.06.2021 - 10:35  //  zobrazené: 1903

Hecni sa po piate

Mesto Senica je opäť partnerom obľúbeného amatérskeho adrenalínového preteku Hecni sa, ktorí už po piatykrát organizujú dobrovoľníci zo združenia Senica 2.0.

Minulý rok muselo byť podujatie kvôli protipandemickým opatreniam zorganizované formou individuálneho behu počas jedného mesiaca, a tak túto možnosť nechávajú organizátori aj tento rok: „Minulý rok mala táto varianta veľký úspech. Ľudia si pochvaľovali, že si to mohli zabehnúť, kedy oni chceli, nemuseli sa ponáhľať a dobre sa na prekážkach bavili a fotili. Preto sme nechali aj túto možnosť,“ ozrejmil organizátor preteku Marek Štítny. Individuálne si môžete ísť pretek zabehnúť od 26. júna do 11. júla 2021. Každý pretekár dostane tričko, medailu a po novom aj čelenku.

Bude však aj klasická varianta s pravou Hecni sa atmosférou. Kto ju chce zažiť, musí sa zaregistrovať na Veľké Hecni sa, ktoré sa uskutoční v sobotu 3. júla. Pripravená bude 5 km trať s 20 prekážkami. Okrem spomínaného trička, medaily a čelenky bude po preteku pripravené aj občerstvenie – guláš, pivo, kofola. S nápojom v ruke si môžete posedieť v chill zóne na tulivakoch.

Na Veľké Hecni sa sa môžu registrovať jednotlivci aj 4-členné tímy. Všetky zúčastnené tímy budú zaradené do žrebovania o auto Hyundai Kona na víkend, ktoré venovala spoločnosť Hílek a spol., a. s..

Štartovné na oba varianty preteku je 20 EUR a registrovať sa môžete na www.hecnisa.sk.

Hecnite sa, zoberte kamošky, kamošov, kolegov a poďte si s nami užiť super deň,“ pozýva Marek Štítny.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!