Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 25.07.2024 - 13:09  //  aktualizácia: 25.07.2024 - 13:19  //  zobrazené: 985

Vladimír Včelka si prevzal menovací dekrét

Vo štvrtok 25. júla si od primátora Senice Martina Džačovského prevzal menovací dekrét Vladimír Včelka, novozvolený riaditeľ Základnej školy s materskou školou na Ulici Jána Mudrocha. Hoci mal pôvodne do funkcie nastúpiť až od prvého októbra, súčasná riaditeľka Anna Parízková sa k 31. júlu vzdala funkcie, aby si nový riaditeľ prevzal školu počas prázdnin a nie až počas školského roka.

Primátor zároveň poďakoval Anne Parízkovej za jej desaťročné vedenie školy. Kolegovia, rodičia i spolupracovníci oceňovali jej profesionálny a zároveň ľudský prístup, zodpovednosť, zanietenosť, usilovnosť i náročnosť. Pre všetkých, ktorí ju poznajú, je skromnou, energickou, racionálnou, skúsenou a akčnou ženou s veľkým srdcom.

Počas jej pôsobenia prešla ZŠ s MŠ na Ulici Jána Mudrocha mnohými revitalizačnými úpravami. Triedy sa zmodernizovali, jedáleň, kuchyňa a telocvičňa získali nový vzhľad, vybavili sa žiacke šatne, oddelenia školskej družiny sa obnovili, škola má nové schodiská a dlážky, nové sociálne zariadenia, bezbariérový prístup, ihriská pre deti MŠ aj pre žiakov ZŠ a nové oplotenie. Kolektív učiteľov sa obohatil o pedagogické zamestnankyne predprimárneho vzdelávania, kde spolupráca a komunikácia je prirodzenou súčasťou každodenného života. Materská škola vychováva vlastných žiakov do ZŠ, a tak je súčinnosť a plynulý prechod dieťaťa na žiaka prirodzený.

Nového riaditeľa Vladimíra Včelku čakajú ďalšie výzvy: realizácia už vypracovaného projektu na dlho očakávané zatepľovanie budovy, rekonštrukcia fasády, átria, nová zelená strecha a z pedagogických výziev kurikulárna reforma.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!