Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Športové spravodajstvo
publikované: 27.10.2021 - 09:07  //  aktualizácia: 27.10.2021 - 09:08  //  zobrazené: 1536

STRIEBRO A BRONZ Z WAKO MAJSTROVSTIEV SVETA PRE REPREZENTANTKY SENICKÉHO KICKBOX KLUBU

 
V talianskom Lido di Jesolo sa v dňoch 16. - 24. októbra 2021 uskutočnili WAKO Majstrovstvá sveta seniorov, ktorých sa zúčastnila aj 36 členná výprava reprezentácie Slovenského zväzu kickboxu. Šampionát ponúkol v ringu to najlepšie, čo tento šport prináša.
V konkurencii registrovaných 1421 pretekárov zo 70 krajín sveta sa v 1595 štartoch predstavila aj slovenská 26-členná pretekárska výprava, ktorá získala 12 cenných kovov. Záverečný účet reprezentantov Slovenského zväzu kickboxu na MS 2021 v talianskom Lido di Jesolo bola teda 1 zlatá, 4 strieborné a 7 bronzových medailí.
Reprezentantky senického klubu Kickboxing Šin-Mu pod vedením trénera Pavla Trajlínka vybojovali 3 cenné kovy z 12. Zároveň sa senickým ženám dostalo cti niesť vlajku SR na slávnostnom otvorení.
Striebro vybojovala Skarleta Korcová (29) v štýle light contact ±70 kg. Bronzovú medailu v štýle light contact – 70 kg Zuzana Klačanská (27) a v štýle Kick light +70 kg Skarleta Korcová.
Je to nádherné zakončenie sezóny a držíme palce, do ďalších sezón!
Ďakujeme Slovenskému zväzu kickboxu, za možnosť reprezentovať SR!
Tieto druhy športov sú považované za jedny z najťažších športov na svete. Je to aj z toho dôvodu, že pri nich zapájate každučký sval v tele. Sú taktiež náročné na kondíciu a obratnosť. Naučia človeka nielen flexibilite, rýchlosti, sústredenosti, ale v prvom rade aj dobrej reakčnej schopnosti. Čoraz častejšie sa im venujú aj deti a ženy rôzneho veku.
 
Touto cestou Kickboxing klub Šin-Mu Senica pozýva na tréning všetkých od 12 rokov, a to každý utorok a štvrtok od 18:00 hod. Tréningy sa konajú v telocvični 3. ZŠ na Sadovej ulici v Senici. Kontaktovať klub neváhajte aj prostredníctvom fb či webu.
 
Gratulujeme všetkým!
Ďakujeme!
 
Pavol Trajlínek
Slovenský Zväz Kickboxu

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!