Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 18.01.2018 - 10:19  //  aktualizácia: 18.01.2018 - 10:53  //  zobrazené: 3525

Reprezentačný ples mesta Senica

V sobotu 13. januára otváral plesovú sezónu na Slovensku tradičný Ples v opere a v Senici Reprezentačný ples mesta. Dom kultúry sa tak zaplnil elegantnými dámami a galantnými pánmi.

Pri vstupe do senického domu kultúry vítal hostí primátor mesta Branislav Grimm s manželkou a každej dáme podaroval červenú ružu. Príchod hostí spríjemňovalo Dychové trio J. Jankoviča, ktoré hralo vo vestibule a na úvod plesu zahralo aj zvučku mesta Senica. Hostí v krásne vyzdobenej sále privítala moderátorka Ľubica Jurišová. Otvárací ceremoniál bol vyplnený kultúrnym programom , v ktorom sa predstavil Seničan Ján Hyža z Divadla oProti, ktorý s kapelou preniesol hostí do  30. rokov 20. storočia.  Ukážky spoločenských tancov predviedlo MS Dance Studio. Spestrením večera bolo vystúpenie skupiny Vertigo a ich Light&UV show, ktorá ponúkla mnoho pekných obrazov.

Úvodný tanec večera patril primátorovi mesta Branislavovi Grimmovi s manželkou a po nich sa už sála zaplnila ďalšími hosťami. Medzi nimi boli aj primátor z  poľského partnerského mesta Pultusk Krzysztof Nuszkiewicz a zástupca primátora ďalšieho družobného mesta Velké Pavlovice Petr Hasil. Počas večera hrala plesajúcim do tanca skupina Senzus, ktorú po polnoci  vystriedala skupina Black & White. Nechýbala ani bohatá tombola. Súčasťou plesu bola aj fotostena, kde sa mohli hostia nechať zvečniť na pamiatku a tiež nástenka s fotografiami a spomienkami z minulého ročníka reprezentačného plesu mesta. Nádhernú výzdobu domu kultúry pripravila svadobná a spoločenská agentúra Noblesa.

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!