Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 16.12.2019 - 13:57  //  aktualizácia: 16.12.2019 - 14:18  //  zobrazené: 5676

Parkovacie karty pre SENIČANOV od zajtra, pre ostatných začiatkom roku 2020

Mestské zastupiteľstvo na svojom 7. zasadnutí 12. decembra schválilo dodatok VZN č. 5 týkajúci sa parkovania a státia vozidiel, ktorým sa okrem iného zmenili niektoré sadzby za dočasné parkovanie vozidiel. Seničanov sa zmeny nedotkli, ceny parkovacích známok zostávajú nezmenené a môžu si ich od zajtra zakúpiť.

 

SENIČANIA

Od utorka 17. decembra 2019 budú v predaji parkovacie karty na dočasné parkovanie vozidiel v meste Senica pre rok 2020. POZOR!!! Predávať sa budú LEN parkovacie karty PRE DRŽITEĽOV VOZIDLA S TRVALÝM POBYTOM V MESTE SENICA (adresa uvedená v technickom preukaze musí súhlasiť s trvalým pobytom žiadateľa). Zakúpiť si ich môžete na dvoch predajných miestach, a to v pokladni Mestského úradu, alebo v TIK Infosen na Námestí oslobodenia. 

Ceny za parkovacie lístky a parkovacie karty na rok 2020  pre držiteľov vozidiel s trvalým pobytom v meste Senica  sú nasledovné:

  • Hodinový parkovací lístok prostredníctvom SMS  0,50 €

  • Ročná parkovacia karta pre držiteľov vozidiel s trvalým pobytom v meste Senica 20 €

  • Ročná parkovacia karta pre držiteľov vozidiel s trvalým pobytom v meste Senica, ktorí sú darcovia krvi - držitelia striebornej, zlatej a diamantovej Jánskeho plakety 10 €

  • Ročná parkovacia karta pre držiteľov vozidiel s trvalým pobytom v meste Senica, ktorí dovŕšili vek 70 rokov 10 €

  • Mesačná parkovacia karta 5 € - možné kúpiť od 2. januára 2020

  • Vodiči vozidiel, ktorí prepravujú osoby s  parkovacím preukazom, prideleným  Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny, môžu bez povinnosti úhrady použiť parkovacie miesto určené pre dočasné parkovanie vozidiel.

 

 

OSTATNÍ DRŽITELIA VOZIDIEL

Zmeny cien za dočasné parkovanie sa týkajú najmä držiteľov vozidiel, ktorí nemajú trvalý pobyt v Senici. Keďže VZN po schválení v mestskom zastupiteľstve nadobúda účinnosť až po 15 dňoch, títo si budú môcť parkovacie karty zakúpiť až od 2. januára 2020.  

Ceny za parkovacie lístky a parkovacie karty na rok 2020 pre držiteľov vozidiel, ktorí nemajú trvalý pobyt v Senici sú nasledovné.

  • Hodinový parkovací lístok prostredníctvom SMS  0,50

  • Mesačná parkovacia karta 10 €

  • Ročná parkovacia karta 80 €

 

 

ČO BUDETE POTREBOVAŤ

Parkovacia karta na dočasné parkovanie má formu nálepky, ktorá musí byť nalepená na čelnom skle vozidla. K jej vybaveniu budete potrebovať občiansky preukaz a technický preukaz. Darcovia krvi získajú zľavnenú parkovaciu kartu, ak k týmto dokladom predložia  aj preukaz držiteľa Jánskeho plakety.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!