Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Kultúra
publikované: 24.05.2017 - 20:57  //  aktualizácia: 04.06.2017 - 21:02  //  zobrazené: 2412

Podujatia pre deti k MDD v Senici

Keď majú sviatok deti, treba to poriadne osláviť. Tento rok si Medzinárodný deň detí môžu oslávenci užiť naozaj naplno, keďže je pre ne pripravených hneď niekoľko podujatí s bohatým programom.

27. 5. od 13:00 do 17:30 Letecký deň detí – areál letiska v Senici – súťaže a hry pre deti, maľovanie na tvár, tvorivé dielničky, program CVČ,  letové ukážky, prelet letky ozbrojených síl a ich 2 lietadlá MIG-29,  erko tance, spevák Richard havel, divadielko Šesť zázračných kľúčov, historická vojenská technika, kolotoče, poníky, ukážky colníkov, tandemové zoskoky a vyhliadkové lety, ukážky kynológov a iné. MHD až na letisko.

 

 

28. 5. o 14:00 Váľanie mája – Námestie oslobodenia -  námestie bude plné detských atrakcií, kolotočov a súťaží, všetko zdarma, sladká odmena

 

30. 5. o 15:00 Veľká oslava MDD Felicita Caffé – Hviezdoslavova ulica -  veľká nafukovacia šmyklavka, maľovanie na tvár, balóniky či cukrová vata a iné sladkosti..

 

1. 6. o 10:30 Veľkí herci malým deťom - Dom kultúry Senica -  Známy projekt z pera skladateľky a herečky Sisy Michalidesovej Vám ponúka pesničky z rovnomenných CD Veľkí herci malým deťom I, II, III. Pesničky rôzneho štýlu prinesú deťom aj dospelým nevšedný zažitok. Koncert zaznel na festivale Pohoda, Dotyky a spojenia, Zaleska divadelná púť, Karloveské hody, festival Pouličného divadla v Pezinku a iných festivaloch a v kultúrnych domoch.

 Účinkujú: Alena Michalidesová, Sisa Michalidesová, Roman Gregorička, Samuel Hošek, poprípade hosť Marián Labuda mladší.

 Knižka s CD Veľkí herci malým deťom I,II,III. boli naspievané najznámejšími slovenskými hercami ako Milan Lasica, Zuzana Kronerová, Marian Labuda, Zuzana Tlučková, Helena Krajčiová, Martin Huba, Lukáš Latinák, Stano Dančiak, Monika Hilmerová atď.


1. 6. o 15:00 Deň detí v Grand Café  - budova bývalého Slovenského hodvábu – skákací hrad pre deti, šlapacie autíčka, maľovanie na tvár, tvorivé dielne a ďalšie
 

1.6. od 16:00 MDD so Šašom Fifom vo Fit-Pite – Kolónia – špeciálne divadielko a v ponuke reštaurácie bude aj detské menu, ktoré si zaľúbia aj dospelí.

 

3. 6. o 13:00 Sobota nielen pre deti – areál kynologického klubu v Čáčove – súťaže a atrakcie pre deti, maľovanie na tvár, ukážky najmenších hasičov DHZ Senica, ukážky psovodov a záchranných zložiek, vystúpenia detí z CVČ a Cool School, penová šou, tombola

 

MDD2017

17. 6. od 9:00 do 16:00 Deň detských radostí – VTSÚ Záhorie – ukážky činnosti polície SR, maľovanie na tvár, spev, tanec, hudba, zoskok vojenských parašutistov, súťaže, vojenská technika VTSÚ a mnoho ďalšieho..

 

V prípade, že tu nie je nejaká akcia zverejnená, pošlite nám informáciu na podujatia@senica.sk a bude pridaná.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!