Skip Navigation or Skip to Content
ŠTVRTOK, MÁJ 02, 2024
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 19.01.2024 - 13:23  //  aktualizácia: 19.01.2024 - 15:14  //  zobrazené: 916

Pribudli informačné kiosky

V rámci zabezpečenia implementácie projektu s názvom Manažment údajov mesta Senica, ktorý bol spolufinancovaný z Operačného programu Integrovaná infraštruktúra senická radnica koncom minulého roka osadila dva dotykové informačné kiosky.

 

Exteriérový dotykový informačný kiosk, ktorý sa nachádza pred budovou mestského úradu na Štefánikovej ulici, je prístupný verejnosti 24 hodín denne, sedem dní v týždni. Zobrazuje dostupné dáta a informácie pre občanov, webovú stránku mesta a elektronickú úradnú tabuľu, ktorá časom plne nahradí „nástenkovú“ úradnú tabuľu. Úradná tabuľa slúži na zverejňovanie povinných informácií, oznamov o voľbách, obchodných verejný súťaží, zámen a odpredajov majetku, verejných vyhlášok, uznesení mestského zastupiteľstva a všeobecne záväzných nariadení.

 

Z rovnakého projektu bol zrealizovaný ďalší exteriérový dotykový informačný kiosk, ktorý je umiestnený na cintoríne v Senici na budove domu smútku. Tu si môžu občania prehliadnuť všetky tri mestské cintoríny (Senica, Kunov, Čáčov) vo virtuálnej podobe a napríklad si skontrolovať, dokedy majú zaplatený prenájom konkrétneho hrobového miesta.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!