Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 15.02.2008 - 11:13  //  aktualizácia: 15.02.2008 - 11:13  //  zobrazené: 935

Súťaž projektu Junior Internet

Ak máš 18 a menej rokov, si mladý, tvorivý, plný nápadov a zaujímaš sa o internet, pozor! Je tu súťaž projektu Junior Internet, kde si môžeš porovnať vlastné schopnosti so schopnosťami tvojich rovesníkov. Okrem toho môžeš získať veľa nových informácií o internete a nadviazať nové priateľstvá a užitočné kontakty.


Táto súťaž sa môže stať odrazovým mostíkom, ktorý Ťa posunie do sveta úspešných mladých internetových webdesignerov, programátorov, internetových novinárov, či dokonca mladých podnikateľov.

V treťom ročníku projektu Junior Internet na Slovensku sa môžeš zúčastniť týchto súťaží:
Junior Web – súťaž webových stránok či rozsiahlejších internetových projektov, napríklad internetových časopisov, portálov, rôznych webových služieb, osobných stránok, webové stránky na určitú tému a podobne.
Junior Design – súťaž designov a grafických návrhov.
Junior Text – súťaž textov na zadané témy týkajúce sa Internetu, hodnotí sa slohový štýl i myšlienkový obsah.
Junior Erb – súťaž webových stránok pre mestá, obce, regióny, turistické miesta či verejnú správu.

Víťazi súťaží získajú hodnotné ceny a predovšetkým možnosť prezentovať svoje projekty na konferencii nielen pred svojimi rovesníkmi, ale aj pred novinármi a internetovými odborníkmi. Slovenskí víťazi sa potom spolu s víťazmi z ostatných krajín zúčastnia na trojdňovom medzinárodnom sympóziu, ktoré sa tentoraz bude konať v poľskom Wroclawe. Na Junior Internete už vyhralo množstvo mladých ľudí, ktorí dnes riadia úspešné internetové projekty, pracujú v internetových médiách, alebo dokonca majú vlastné firny a pritom sú stále školopovinní.

Do internetových súťaží sa možno prihlásiť do 24. februára 2008. Prihlášky a pravidlá súťaží, ako aj ďalšie informácie, sú uverejnené na webovej stránke www.amavet.sk .
Konferencia Junior Internet sa bude konať v piatok a v sobotu 14. a 15. marca 2008 v Bratislave.
 
AMAVET – Association for Youth, Sciences and Technology
Ing. Gabriela Kukolová
Výkonná riaditeľka
Žarnovická 7
831 06 Bratislava
Tel.: 02/448736447 alebo 0905 430069

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!