Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Športové spravodajstvo
publikované: 23.08.2018 - 10:07  //  aktualizácia: 23.08.2018 - 10:30  //  zobrazené: 4791

Dostihy 2018

Dostihová dráha PD Senica po roku opäť ožila. V nedeľu 19. augusta sa tu konal dostihový deň, ktorý prilákal opäť množstvo nadšencov dostihového športu. Bežalo sa tu 5 rovinových pretekov a najväčšie lákadlo pre divákov steeplechase o Cenu Alchem, spol. s r.o. Senica.

Pripísať si ďalšie víťazstvo na svoje konto sa v tomto závode pokúšal domáci jazdec Jaroslav Brečka na chrbte dvojnásobného víťaza z aktuálnej sezóny Quebracha. Nad jeho sily však tentokrát bol Gilbert z Moravy, ktoré ako víťaza doviedol do cieľa bulharský jazdec S. Ferhanov. 

Domáca stajňa PD Senica a trénerka Zuzana Kubovičová mali svoje želiezko v ohni v rovinovej položke o cenu ANJA s. r. o. Bratislava, a ANJA Agrotechnik s. r. o., J. Bohunice na 1750 m. V kvalitne obsadenej položke sa však hnedákovi Templerovi s jazdcom Štefanom Budovičom ušla len zemiaková medaila, keď do cieľa prišli na 4. mieste. 

Okrem hlavného programu mohli diváci v Čáčove sledovať aj dostihy poníkov a miniklusákov. V programe sa predstavila aj jazdná polícia a pre divákov bola pripravená bohatá tombola. O dobrú náladu sa postarala DH Búranka.  

 

Výsledky jednotlivých pretekov:

http://www.zavodisko.sk/sk/vysledky.html?stat=1&typ_dostihu=1&rok=2018&id_den=8939

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!