Skip Navigation or Skip to Content
Titulka
publikované: 12.05.2017 - 12:35  //  aktualizácia: 12.05.2017 - 12:36  //  zobrazené: 15477

Podmienky pre použitie

Váš prístup na server a jeho využitie podliehajú nasledovným podmienkam a všetkým relevantným zákonom. Tým, že ste tento server vyhľadali a prehliadate ho, tieto podmienky prijímate bez výhrady.

  • Mesto Senica je prevádzkovateľom webových stránok www.sala.sk (ďalej len stránky). Na stránkach poskytuje informácie ako verejnú službu a vyhradzuje si právo kedykoľvek ich obsah a štruktúru zmeniť alebo aktualizovať bez predchádzajúceho upozornenia.
  • Prevádzkovateľ vyvíja maximálne úsilie, aby informácie na stránkach boli aktuálne a preto sú pravidelne upravované a kontrolované. Napriek tomu však prevádzkovateľ nemôže zaručiť nepretržitú presnosť, správnosť a aktuálnosť obsahovej časti stránky a všetkých dokumentov. Za obsah je zodpovedný autor materiálu, ktorý je zobrazený pod každým publikovaným dokumentom ako kontaktná osoba aj s e mailovou adresou.
  • Pripomienky a námety k obsahu zasielajte prosím na kontaktnú adresu autora publikovaného článku. Technické pripomienky na adresu: spravca@senica.sk
  • Informácie na tomto serveri si môžete prezerať, sťahovať z neho a tlačiť iba k nekomerčnému použitiu a za predpokladu, že na všetkých kópiách alebo výňatkoch z týchto dokumentov zostanú zachované všetky upozornenia na autorské alebo iné vlastnícke práva a výhrady. Informácie môžu byť za týmto účelom tlačené, avšak nesmú byť akokoľvek upravované a menené. Publikovať obsah stránok v tlači, na iných webových stránkach alebo akýmkoľvek iným spôsobom je dovolené iba po predchádzajúcom súhlasu prevádzkovateľa stránok a s uvedením zdroja.
  • Stránky obsahujú odkazy aj na servery tretích strán. Za obsah týchto serverov prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť.
  • Stránky môžu obsahovať ochranné známky, patenty, vlastníctvo informácií, produkty, technológie alebo iné práva.
  • MsÚ môže tieto podmienky kedykoľvek zmeniť tým, že tento text zaktualizuje. Je teda na vás, aby ste pravidelne navštevovali túto stránku a kontrolovali si aktuálne podmienky, ktorými ste viazaní.

Mestský úrad v Senici vynakladá maximálne úsilie na zaistenie spoľahlivosti a presnosti informácií publikovaných na tomto serveri. Môže však prísť k technickým nepresnostiam, alebo typografickým chybám. Tieto môžu byť po svojom zistení a podľa uváženia opravené.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!