Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 13.05.2022 - 14:15  //  aktualizácia: 18.05.2022 - 08:44  //  zobrazené: 7425

Dračie lode uprostred leta opäť rozčeria hladinu Kunovskej priehrady

Bezpochyby najväčším podujatím leta na Kunovskej priehrade budú Dračie lode, ktoré sa uskutočnia presne v polovici letných prázdnin – v sobotu 30. júla a na ktorých bude mať svoj tím aj mesto Senica.

Prihlásiť sa na preteky môžete do 10. júla, info: 0910 555 333, ďalšie info a podmienky TU:
ttps://dragon-boat.sk/prihlaska/

 

Pretekov dračích lodí o putovný pohár primátora mesta Senica 2022 sa môže zúčastniť skupina súťažiacich v počte 17 osôb (16 pádlujúcich + 1 bubeník + 1 kormidelník, ktorého poskytuje organizátor). Minimálna veková hranica súťažiaceho je 18 rokov. V prípade, že je súťažiaci mladší, je potrebný súhlas rodiča. Dĺžka trate pre jednu jazdu je 150 metrov.


Súčasťou pretekov v pádlovaní družstiev na dračích lodiach, bude v areáli Kunovskej priehrady aj športový festival Wannado pozostávajúci z prezentácie športových klubov a združení, kde si budú môcť menší i väčší záujemci vybrať ten najvhodnejší šport pre seba. Pozornosti určite neunikne aj Wannado bike zóna detských odrážadiel.

Sprievodným programom 7. ročníka pretekov dračích lodí o pohár primátora mesta Senica

budú vystúpenia Dúhalky a Sníčka Huga pre deti, koncert Emmy Drobnej, ako aj živé vstupy počas celého dňa z Kunovskej priehrady v TV JOJ, ale aj autogramiáda známych tvárí TV JOJ.

Poďme si spolu zašportovať i sa zabaviť!

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!