Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Pozvánky
publikované: 14.12.2019 - 09:30  //  aktualizácia: 07.11.2019 - 09:35  //  zobrazené: 1095

FIFO A VIERKA: Predstavenie Stratená zima a krst CD

Interaktívne divadielko FIFO A VIERKA Vás pozývajú:

v rámci celoslovenského turné 2019 na zimné predstavenie FIFO A VIERKA STRATENÁ ZIMA + KRST NOVÉHO CD, Heligónkár Nathy deťom a špeciálny hosť v tanečnej sále Mestské kultúrne stredisko Senica.


Miesto: Mestské kultúrne stredisko Senica
Termín: sobota 14.12.2019 o 15,00
Predpredaj: Infosen Senica v MsKS Senica,

Vstupné: 4 €/osoba
Každé dieťa dostane od našich sponzorov malý darček/balíček (viď sponzorov nižšie)

Kmotrička/krstná:
MÍJA-minishow s Míšou Sloukovou
Hosť: Heligónkár Nathaniel Sloboda

SÚŤAŽ: po skončení predstavenia sa budete môcť s lístkom zapojiť do súťaže tu na našej FB stránke. Stačí splniť pár podmienok, ktoré budú povedané na predstavení a uverejnené na FB. Môžete vyhrať "väčšie" ceny od našich sponzorov. (viď nižšie) :)
(odporúčame fotiť a natáčať videá, LIKE na stránky našim sponzorom - viac na predstavení :) )

Po predstavení autogramiáda + fotenie s deťmi. Predaj CD, Knižky a produktov Fifo a Vierka.


Tešíme sa na Vás...

Zimné hudobno – dramatické a interaktívne divadielko s názvom "Stratená zima" obsahuje originálne piesne z dielne autorky Vierky Šustekovej. Vierka vniesla svojou hudbou trdičné vianočné námety do celého predstavenia a tým sa rozžiarila celá atmosféra rozprávky. Krásne veľké bábky sú z dielne Kristíny Hroznovej a zastávajú postavy priateľov. Dej je typický pre zimné obdobie a zároveň sa vďaka Martinovi podaril naozaj poučný scenár. Autori Vierka i Martin dbajú vo svojich originálnych príbehoch najmä na priateľstvo a nezištnú pomoc iným.

Anotácia:
Zlý škriatok Špinko sa rozhodne pomstiť Vierke, Fifovi a hlavne deťom, ktoré zachránili prasiatko Kvík a tak uväzní pani Zimu na Severnom póli. V celej Fifolandii zostane ešte v novembri 25 stupňov a slnečno. Zima nie a nie prísť. Vyzerá to, že miesto zimy prišlo ďalšie leto. Fifo a Vierka to však nemôžu nechať tak a preto spoločne s deťmi, Králikom Borisom, Kapríkom Emilom a Kohútikom Andrejom sa rozhodnú vyslobodiť pani zimu a zachrániť toto krásne zimné obdobie. Počas cesty zažijú všakovaké dobrodružstvá a zopakujú si abecedu, farby a čísla. Napokon sa im podarí nájsť chlapčeka Mrazíka, ktorý im pomôže kúzlami napraviť všetko, čo škriatok napáchal. Vierka, Fifo a deti sa spolu naučia čarovať a oslobodia pani zimu zo zajatia.

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!