Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Kultúra
publikované: 14.11.2013 - 08:31  //  aktualizácia: 11.06.2017 - 20:32  //  zobrazené: 1989

HC Dukla Senica – HK Dukla Michalovce 4:2 (0:0, 2:2, 2:0)

Góly a asistencie: 33. Vaškovič (Mikolášek, Surovka), 40. Méry, 42. Ivičič (Šúrek, Sajdl), 55. Šúrek (Kalináč) – 39. Majerník (Stríž), 39. Kmiť (Šechný, Čížek)

Počet divákov: 710


HC Dukla Senica: Peksa – Janík, Šedivý, Reissmuller, Mrázik, Gula, Salajka, Ivičič – Klučiar, Vaškovič, Méry, Jarolín, Penák, Mikolášek, Daráš, Surovka, Sajdl, Kalináč, Šúrek, Šalka 

Pavel Klečko: "V prvej tretine bola hra vyrovnaná, obidvaja súperi mali šance, ale brankári všetko pochytali. V druhej tretine sme dali gól a ujali sme sa vedenia. Behom minúty sme oň došli dvomi inkasovanými gólmi po obrovskej našej dekoncentrácii. Vzápätí po buly sme ale dali pekný a šťastný gól. V tretej tretine sme stiahli hru na tri lajny a tam si myslím, že sme už boli lepší a preto sme aj vyhrali. Rozhodlo podľa mňa to, že sme dve tretiny hrali na štyri lajny a až v poslednej sme hru stiahli na tri. Súper hral od začiatku na tri lajny. Hra mala vysoké tempo, korčuľovalo sa, bolo veľa osobných súbojov a my sme mali potom ku konci viac síl. Chlapcom gratulujem k víťazstvu, ďakujem za výkon. Som rád, že sme vyhrali."

HK Dukla Michalovce: Němec – Kobeľa, Drotár, Kubát, Šeliga, Vorobel, Žemba. Buraľ – Palovčík, Majerník, Kmiť, Schnelly, Kubiš, Šechný, Stríž, Opatovský, Čížek, Banovský

Ladislav Spišiak: "Do zápasu sme išli s tým, že sme vedeli, že Senica šliape od samého začiatku. Viac sme sa zamerali na obranu stredného pásma, čo nám dve tretiny aj vychádzalo. Držali sme Senicu na odstup a hrozili sme rýchlymi protiútokmi. V polovici druhej tretiny nám rozhodca neuznal čistý regulárny gól. Samozrejme netvrdím, že to nejako ovplyvnilo zápas, ale mohol sa ten zápas vyvíjať inak. My sme sa dostali však aj tak do vedenia, na konci tretiny sme však inkasovali gól z buly. Tento gól nás dosť zbrzdil. Hra však bola z obidvoch strán veľmi dobrá, hral sa hokej veľmi dobrej úrovne. Bohužiaľ, v tretej tretine sme inkasovali dva góly po hrubých individuálnych chybách našich hráčov a zápas bol rozhodnutý. Viac ma ale mrzí to, že sme prišli o dvoch hráčov, ktorí sa zranili a pri našom úzkom kádri je to pre nás veľký problém. Zápas sme tak dohrávali len so štrnástimi hráčmi, sily nám v závere už potom chýbali a možno aj to ovplyvnilo našu hru v tretej tretine. 

foto Radovan Samek

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!