Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Športové spravodajstvo
publikované: 07.10.2024 - 07:54  //  aktualizácia: 07.10.2024 - 07:58  //  zobrazené: 157

Hladká výhra na Humencoch

Kerko Š. Humence - Futbalový klub Senica 0:3 (0:1)

Od úvodu Seničania pritlačili domácich s úmyslom čo najskôr skórovať. Veľkú šancu mal po peknej kombinácii v 6. min Šimurda, ale tutovku nevyužil, keď prestrelil bránu domácich. O štyri minúty zakončoval po trme-vrme Morávek, no po jeho strele bol len roh. Po jeho zahratí už otvorili skóre - po centri Vyletela sa hlavou presadil Krč - 0:1. Potom sa viac bojovalo, pribudlo osobných súbojov a hra sa odvíjala prevažne v strede poľa.

Druhý gól hostí prišiel v 54. min, keď sa strelou z priameho kopu presadil Včelka - 0:2. V 61. min sa dostali do ojedinelej šance domáci, ale Vach z dobrej pozície mieril veľmi nepresne. Hru kontrolovala Senica a zápas sa viac menej dohrával. V 77. min sa striedajúci Chorvát dostal až pred Gajdoša, ale brankár vytiahol pohotový zákrok. Na konečných 0:3 upravil v 87. min Palka, ktorému pekne prihral Tobiáš a zoči-voči brankárovi s prehľadom skóroval.

Po našej výhre a zaváhaní Kútov v Čároch sme sa dostali na 1. miesto v tabuľke. O týždeň cestujeme opäť k súperovi, a to na pôdu Kútov.

 

Góly

10. Tomáš Krč, 54. Marek Včelka, 87. Teofil Palka

Zostava:

Gajdoš - Cibula, Včelka, Slovinský (64. Tobiáš), T. Krč - Vyletel, Kóňa, Bibik, Palka - Šimurda (75. Hric), Morávek

Rozhodovali: Kahúň - Hušek, Polakovič, 230 divákov

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!