Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 08.04.2008 - 12:52  //  aktualizácia: 08.04.2008 - 12:52  //  zobrazené: 827

Hlasujte za našich škôlkárov v súťaži "Škôlkárske leporelo"

Podporte deti z Materskej školy na ul. L. Novomeského, ktorá ako jediná MŠ v Trnavskom kraji postúpila do záverečnej fázy súťaže "Škôlkárske leporelo" a hlasujte za ich nápad.



Deti z Materskej školy na Ul. L. Novomeského sa zapojili do projektu Bezpečnosť pre predškoláka. Cieľom projektu je naučiť deti bezpečne sa pohybovať na ceste do škôlky i mimo nej a podporiť ich pocit zodpovednosti. Je prípravou na zvládnutie nebezpečných situácií na budúcej ceste do školy.

Projekt mal 2 etapy a práve druhou je súťaž s názvom "Škôlkárske leporelo".

Úlohou kolektívu bolo na základe vedomostí a skúseností získaných pri práci s detským materiálom vypracovať obrázkové leporelo. Návrh sa mohol skladať z obrázkov s použitím rôznych výtvarných techník (maľba, atrament, koláž z výstrižkov z novín alebo časopisov, fotografie, farebné ceruzky a pod.). Ilustrácia mohla byť doplnená krátkym veršíkom, ktorý sa deti pokúsili vypracovať za pomoci pedagóga. Deti mohli pripraviť prezentáciu pre rodičov a príbuzných na ľubovoľnú tému týkajúcu sa bezpečnosti detí a do leporela zapracovať jej fotografický záznam.

Odborná komisia posúdila takmer 1300 prác, ktoré boli odovzdané obchodným zástupcom KOMUNÁLNEJ poisťovne a spĺňali zadanie súťaže. Z týchto prác komisia vybrala krajských víťazov v kategórii Materské školy a Základné školy.

Senickí škôlkári vyrobili krásne leporelo a postúpili tak do celoštátneho kola, v ktorom víťaza vyberá verejnosť. Za prácu našich predškolákov môžete hlasovať na stránke www.bezpecnakomunita.com v časti Hlasujte.... Ich práca  sa skrýva pod Materskou školou č. 2.
Hlasovanie trvá do piatku 18. apríla 2008.


NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!