Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 11.07.2018 - 10:45  //  aktualizácia: 11.07.2018 - 11:08  //  zobrazené: 2118

Logo Záhoráckeho maratónu

Pri  príležitosti 30. výročia maratónu v Senici vyhlásil organizačný výbor Záhoráckeho maratónu verejnú neanonymnú súťaž na  logo Záhoráckeho maratónu. Meno víťaza a víťazné logo boli zverejnené počas konania samotného preteku v sobotu  9. júna 2018. V stredu 11. júla zasadla Komisia pre šport pri MsZ, aby zhodnotila priebeh posledného ročníka maratónu a zároveň odovzdala cenu autorovi víťazného loga.

Do súťaže sa zapojilo 11 autorov, ktorí zaslali celkovo 20 návrhov na logo Záhoráckeho maratónu. O víťazovi rozhodli členovia Komisie pre šport pri MsZ v tajnom hlasovaní. Autorom víťazného loga sa stal mladý grafik Marek Štítny, ktorý si na júlovom zasadnutí komisie prevzal odmenu v hodnote 100 €.

Cieľom súťaže bolo vytvoriť logo preteku Záhorácky maratón, ktoré bude súčasťou nového vizuálneho štýlu v komunikácii s verejnosťou. Využívať sa bude na sociálnych sieťach, webstránkach a použité bude na propagačné a prezentačné materiály, či darčekové predmety pre pretekárov. Súťaž bola vyhlásená ako verejná a neanonymná a nebola vekovo ani inak ohraničená. Mohol sa tak do nej  zapojiť ktokoľvek. Podmienkou bolo, aby návrh loga vychádzal z farebnosti  loga mesta a použité tak mali byť farby červená, modrá, žltá, biela. Keďže ide o bežecké podujatie, predpokladalo sa použitie bežeckého motívu a nápisu Záhorácky maratón.   Predseda komisie Peter Hutta spolu so zástupkyňou primátora Elenou Valáškovou zaželali mladému autorovi ešte veľa tvorivých nápadov do ďalších rokov.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!