Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Kultúra
publikované: 07.12.2013 - 10:46  //  aktualizácia: 11.06.2017 - 20:03  //  zobrazené: 1322

Mikulášsky Dobročinný BLŠÍ TRH

IMG_5448Po minuloročnom úspechu (v podobe vyzbieranej sumy), sme boli presvedčení, že Blší Trh musí mať svoje pokračovanie. A oplatilo sa ! Aj tentokrát ste nám doniesli množstvo krásnych vecí, ktoré sme mohli hrdo ponúkať. A opäť prišlo veľa ľudí, ktorí si tie krásne veci kupovali a prispeli tak na psíkov v útulku úžasnou sumou. Celkovo sme vyzbierali fantastických 1244 Eur !

Ďakujeme všetkým dobrovoľníkom, ktorí boli ochotní nám pomôcť nielen s prípravou, ale celý deň aktívne obsluhovali záujemcov a "ťahali" z nich peniažky pre psíkov. Osobitné poďakovanie patrí riaditeľovi MsKSSenica, pánovi Jakubáčovi. Pod jeho taktovkou nám celý personál Domu Kultúry vychádzal maximálne v ústrety.

Je pravda, že ešte veľa vecí zostalo a chvíľu sme aj zvažovali, že akciu potiahneme ešte aj v nedeľu, nakoniec však prišlo k rozhodnutiu, že lepšie bude pripraviť novú, s novými vecami, možno v inom čase a na inom mieste, a aj iným spôsobom, aby mali šancu zapojiť sa aj mimosenickí podporovatelia psíkov bez domova. Takže už teraz sa tešíme na Blši Trh 3 (zatiaľ s pracovným názvom - Summer WEB Edition)
foto Radovan Samek

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!