Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Športové spravodajstvo
publikované: 06.07.2020 - 15:30  //  aktualizácia: 06.07.2020 - 15:55  //  zobrazené: 1352

Na plaveckej súťaži sa najviac darilo Natálii Špánikovej

Počas víkendu (4. júl) sa v bratislavskej Plavárni Pasienky uskutočnili plavecké preteky, ktoré boli po štvormesačnej nútenej pauze kvôli korone, vítanou príležitosťou znovu vo vode pocítiť adrenalín. Medzi 39 plaveckými klubmi nechýbal ani ten zo Senice. Plavecký klub AQUA Senica reprezentovala na pretekoch šestica plavcov, ktorá sa zapojila do všetkých disciplín: prsia, kraul, znak i motýlik. 


Najviac sa darilo 11-ročnej Natálii Špánikovej, ktorá si vylepšeným osobným rekordom (o štyri sekundy) na 100 metrov motýlik vo svojej kategórii vyplávala bronzovú medailu. "Samozrejme, že máme z jej úspechu radosť. Víkendové preteky boli pre nás zároveň akýmsi testom, ako sme na tom výkonnostne a kondične, ale hlavne to bolo o tom, že sme sa po 117-ich dňoch karantéy mohli nabažiť vody," uviedol tréner Andrej Laho.


Motto spoločných plaveckých pretekov, ktorých sa zúčastnilo 410 plavcov bolo: "Nevadí, že si málo trénoval. Nepremýšľaj nad milión dôvodmi, prečo to nepôjde. Ber to ako test a mysli na ten jeden dôvod, prečo to pôjde."


Najbližším plaveckým podujatím v organizátorskej réžii PK AQUA Senica bude Slovenský pohár žiakov západoslovenskej oblasti, ktorý je naplánovaný na 12. september.

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!