Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 28.01.2011 - 11:25  //  aktualizácia: 28.01.2011 - 11:25  //  zobrazené: 411

Nové prístroje do Polikliniky

poliklinika_mPoliklinika Senica, n.o., bola úspešná pri získavaní príspevku z eurofondov v rámci Operačného programu zdravotníctvo.  Z  Európskeho fondu regionálneho rozvoja získala nenávratný finančný príspevok vo výške 1,129 milióna eur.



Tieto peniaze použije na nákup prístrojového vybavenia pre ambulancie lekárov,  zateplenie budovy a vydláždenie parkoviska.  Podľa informácií riaditeľky Polikliniky Senica, n.o. Aleny Kovačičovej približne 900 tisíc eur z príspevku je určených na prístroje pre lekársku službu prvej pomoci, všeobecné ambulancie, ambulancie intenzívnej medicíny, pľúcnu, kardiologickú či onkologickú ambulanciu. Najväčšími položkami budú prístroje pre biochemické laboratórium a digitálny röntgen.

Novými prístrojmi budú vybavené nielen ambulancie zamestnancov polikliniky, ale aj neštátnych lekárov, ktorí sú tam nájomníkmi.  Celý proces  preinvestovania  získaných prostriedkov má byť ukončený za 1,5 roka.  Verejné obstarávanie by malo byť ukončené do konca mája a práce na realizácii projektu by sa mohli začať v auguste t.r.  

bar

op_zdravotnictvo

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!