Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Kultúra
publikované: 01.01.2015 - 07:54  //  aktualizácia: 11.06.2017 - 13:09  //  zobrazené: 2248

Silvestrovský beh

MEXA5454Ani teplota okolo -8°C a zasnežená trať neodradili rekordný počet štartujúcich k účasti na 29. ročníku Silvestrovského behu v Senici. Opäť sa počet priaznivcov tohto podujatia zvýšil a Silvester prišlo zahájiť behom celkovo 280 bežcov. V detských kategóriách sa na štart pri futbalovom štadióne postavilo 148 pretekárov a 132 v hlavnom závode na 5,4 km.

Ženám kraľovala štýlom štart - cieľ iba 18-ročná Zuzana Durcová. Druhej Jane Škanderovej nadelila takmer minútu, tretie miesto získala v skvelej forme behajúca veteránka Blažena Kocúriková.
To isté sa dá povedať i o víťazovi medzi mužmi. Jozef Pelikán od prvého okruhu neustále zvyšoval svoj náskok na druhého Jakuba Valachoviča a nakoniec ho porazil o 20 s. Na treťom mieste dobehol napriek zdravotným problémom skvele bežiaci veterán Dušan Tomčal.
 

Ďakujeme našim sponzorom:

COOP JEDNOTA, LEKÁREŇ ARNIKA, PRVÁ STAVEBNÁ SPORITEĽŇA, spoločnosť ENODIS, ADIS OFFICE, SENICKÉ A SKALICKÉ PEKÁRNE, CESTNÉ KOMUNIKÁCIE SENICA, POĽNOHOSPODÁRSKE DRUŽSTVO SENICA, FUTBALOVÝ KLUB SENICA, MESTSKÝ PODNIK SLUŽIEB, TECHNICKÉ SLUŽBY, 101 DROGERIE.


 Výsledky 29. ročníka Silvestrovského behu


Prevzaté z http://bkhod.webnode.cz/
 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!