Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 12.12.2022 - 10:30  //  aktualizácia: 28.12.2022 - 14:25  //  zobrazené: 3379

Silvestrovský beh 2022

Posledný deň roku 2022 bude v Senici patriť tradične bežcom a Silvestrovskému behu. Po dvoch ročníkoch, ktoré sa prispôsobovali podmienkam počas pandémie, bude tento už 37. ročník Silvestrovského behu prebiehať „naplno“, s rovnakou traťou i kategóriami ako pred ňou.

Štart Silvestrovského behu 2022 v Senici bude o 10.00 hodine pri senickom futbalovom štadióne. Registrácia bežcov začína už od 9-tej hodiny. Ako prvé sa postavia na štart kategórie benjamínkov s rokom narodenia 2019 a mladšie. Postupne budú odštartované kategórie predškolákov, prípravkárov, žiacke, dorastenecké a juniorské kategórie. Pred štartom hlavných kategórií bude na poludnie o 12.00 hodine odštartovaný Beh pre zdravie, do ktorého sa môžu zapojiť nielen bežci, ale aj všetci tí, ktorí chcú po vianočných sviatkoch urobiť aspoň niečo pre svoje zdravie. V tomto behu je trať prispôsobená aj pre príležitostných športovcov, bežať sa bude okruh senickým parkom v dĺžke 600 metrov. Pre všetkých priaznivcov behu, ktorí sa postavia na štart hlavného Behu pre zdravie, majú organizátori pripravený malý darček v podobe izotonického nápoja.

Kategórie dospelých štartujú hromadne o 12.15 hodine. Ženy bežia 4-kilometrový okruh po senickej cyklotrase, muži absolvujú okruh dvakrát, čaká ich teda 8-kilometrová trať.

Štartovné je 5 eur, mládežnícke kategórie štartovné neplatia. Preteky sú zaradené do súťaží Moravsko-Slovenského bežeckého pohára, Grand Prix Záhoria a Záhoráckeho detského bežeckého pohára.

Veríme, že silvestrovské dopoludnie si prídu do Senice vychutnať a v rodinnej atmosfére sa naladiť na silvestrovskú noc nielen bežci, ale aj všetci milovníci zdravého životného štýlu.

Či si prídete zabehať, alebo len fandiť, všetci ste na senickom Silvestrovskom behu 2022 vítaní!

 

 

FOTOGALÉRIA

PRÍLOHY

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!