Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Pozvánky
publikované: 14.03.2019 - 10:27  //  aktualizácia: 20.02.2019 - 10:29  //  zobrazené: 1782

STRATENÁ ZIMA

STRATENÁ ZIMA, Dom kultúry Senica, 14.3.2019 (štvrtok) o 17 h. v kinosále, Vstupné: 4 €, predpredaj vstupeniek v Infosen Senica (tel.č.: 034 651 6459)

Interaktívne divadielko Šašo FIFO a priatelia

Po úspešnom predstavení ,,Fifo, Vierka a začarované prasiatko", (ktoré je stále v ponuke) sme pripravili na zimné obdobie nové hudobno – dramatické a interaktívne divadielko s názvom ,,Stratená zima,,. Obsahuje originálne piesne z dielne autorky Vierky Šustekovej a krásne veľké bábky z dielne Kristíny Hroznovej, ktoré zastávajú postavy priateľov. Dej je pútavý a zároveň poučný, kde autori vo svojich originálnych príbehoch dbajú na priateľstvo a nezištnú pomoc druhým. Zaznejú piesne: Abeceda, Čarovná kniha, Počítame, Farby, Fifo a Vierka, Hop, Plávam, Kikirík, Mrazík a Raz dva tri.

Anotácia:

Zlý škriatok Špinko sa rozhodne pomstiť Vierke, Fifovi a hlavne deťom, ktoré zachránili prasiatko Kvík. Uväzní pani Zimu na hrade na Severnom póle. V celej Fifolandii zostane ešte v novembri 25 stupňov a slnečno. Zima nie a nie prísť. Vyzerá to, že miesto zimy prišlo ďalšie leto. Fifo a Vierka to však nemôžu nechať tak a preto spoločne s deťmi, Králikom Borisom, Kapríkom Emilom a Kohútikom Andrejom sa rozhodnú vyslobodiť pani zimu a tak zachrániť toto krásne obdobie. Zopakujú si abecedu, farby a čísla. Či sa im to podarí a ako to vyriešia sa dozviete na predstaveniach.

 

Predaj a krst novej rozprávkovej knihy ,,Fifo, Vierka a začarované prasiatko´´

Organizátor: Element Senica, www.sasofifo.xyz

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!