Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 12.03.2008 - 09:04  //  aktualizácia: 12.03.2008 - 09:04  //  zobrazené: 1389

Tlačová správa

Sample Image(serra-ttsk) – V utorok, 11. marca 2008, sa na Mestskom úrade v Senici konalo stretnutie regionálnych rozvojových agentúr, ktorých zakladajúcimi členmi sú Trnavský samosprávny kraj a jednotlivé mestá. Zúčastnili sa ho zástupcovia agentúr zo Senice, Skalice, Šamorína, Galanty, Piešťan, Hlohovca, Dunajskej Stredy a z Agentúry regionálneho rozvoja TTSK.


Hlavnou témou pracovného stretnutia bola príprava projektov v rámci výzvy Regionálneho operačného programu – Infraštruktúra vzdelávania. Jednotlivé agentúry pripravujú projekty pre školy v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja. Senická regionálna rozvojová agentúra TTSK (www.serra-ttsk.eu ) pracuje na príprave projektu pre Obchodnú akadémiu v Senici. V prípade jeho schválenia by sa mali realizovať najmä stavebné práce zamerané na zníženie energetickej náročnosti budovy, teda zateplenie fasády školy a výmena okien. Zvyšná časť projektu je zameraná na nákup nového zariadenia a počítačovej techniky do učební.

Takéto stretnutie sa konalo prvýkrát mimo Úradu TTSK. Riaditeľ Se RRA TTSK, Ing. Martin Lidaj, účastníkom stretnutia predstavil i kancelárie Se RRA TTSK, ktorá sídli oproti Mestskému úradu, na 2. poschodí administratívnej budovy bývalej polikliniky.

Senická regionálna rozvojová agentúra TTSK bude v najbližšom období organizovať informačné semináre a burzy partnerstiev pre občianske združenia i obce, kde bude predstavený program cezhraničnej spolupráce Interreg IIIA.

Sample Image

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!