Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 28.05.2008 - 12:23  //  aktualizácia: 28.05.2008 - 12:23  //  zobrazené: 993

„Výjazdové“ zasadnutie Komisie pre mládež pri MsZ

 Komisia pre mládež(kralovic) – V utorok 27. mája 2008 zasadala Komisia pre mládež pri Mestskom zastupiteľstve v Senici, tentokrát netradične v Centre voľného času detí a mládeže Senica. Ako povedal predseda komisie, Ing. Martin Lidaj, je to snaha komisie priblížiť sa viac k mladým ľuďom, zaujímať sa o ich názory, záujmy a požiadavky priamo v „teréne“.



V rámci programu odznela informácia o pripravovanom podujatí MOSTY Senica 2008, ktoré finančne podporil i fond Pro Senica a na ktorom sa zúčastnia mladí ľudia z Dolného Rakúska a z nášho mesta. Ďalej bolo predstavené zloženie delegácie, ktorá sa zúčastní na Medzinárodnom stretnutí mládeže v rakúskom meste Krems. Tvoria ju štyria ľudia zo Senice a štyria z krajského mesta Nitra. Komisia pre mládež je spoluorganizátorom oboch týchto podujatí.

Členovia komisie otvorili myšlienku organizácie konferencie o možnostiach spoluúčasti mladých ľudí na komunálnom rozhodovaní a o zriadení študentských rád na senických školách. Ďalšie zasadnutie komisie bude opäť „výjazdové“, v rámci programu MOSTY Senica 2008.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!