Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Pozvánky
publikované: 26.05.2017 - 14:29  //  aktualizácia: 26.05.2017 - 14:32  //  zobrazené: 1541

Blíži sa Letecký deň detí

Oslava Dňa matiek je tento víkend, no čoskoro nás čaká ďalšia, a to oslava všetkých detí. MDD oslávime už 27. mája Leteckým dňom detí na senickom letisku. Na oslávencov budú čakať súťaže a hry a za ne malá odmena. Na letisku nesmú chýbať ani lietadlá na zemi či vo vzduchu, ako aj vojenská technika, ukážky kynológov a colníkov.

 

Pripraveného je toho ešte oveľa viac. Pre odvážnejších budú k dispozícii tandemové zoskoky a vyhliadkové lety. K detskej zábave patria aj kolotoče, či vozenie na poníkoch. Samozrejmosťou je obľúbené maľovanie na tvár, či tvorivé dielničky. Pripravený je aj bohatý program, v ktorom vystúpia deti zo súboru Ľudovček, tanečníci zo Sonny, či malí speváci. Do víru tanca deti zatiahnu Erko tance a známe hity zaspieva Richard Havel a skupina Once . Program bude vyplnený aj komentovanými  letovými ukážkami.  Vyvrcholením programu bude interaktívne divadelné predstavenie Šesť zázračných kľúčov, ktoré vtiahne deti do deja. Oteckovia si zas môžu obzrieť nové autá Renault. Keď už sme pri autách, to svoje môžete tento krát nechať doma, keďže budú na letisko premávať špeciálne spoje MHD. Tie budú odchádzať z autobusovej stanice o 12:30, 13:30 a 14:30 a zastávky budú mať ako bežná linka č. 2. Z letiska bude autobus odchádzať o 14:00, 16:30, 17:00 a 17:30. Kto predsa len príde autom, bude môcť zaparkovať na parkovisku pri pristávacej dráhe.

Letecký deň detí sa koná každé dva roky, a to aj vďaka spoluorganizátorom, ktorými sú Mesto Senica, Záhorácky aeroklub, Mestské kultúrne stredisko Senica a tento krát opäť za obrovskej pomoci dobrovoľníkov zo združenia  DOMKA Senica.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!