Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Športové spravodajstvo
publikované: 02.09.2024 - 14:26  //  aktualizácia: 02.09.2024 - 14:31  //  zobrazené: 327

Futbalový klub Senica - ŠK Baník Čáry 6:1 (2:1)

Anglický týždeň uzavrelo A-mužstvo večerným duelom proti Čárom v nedeľu 1. septembra. Od začiatku sa hral rušný zápas, hostia najmä v 1. polčase podali sympatický výkon a pokiaľ im sily stačili, snažili sa o útočný futbal. V úvodnej 10-minútovke bol dvakrát v zakončení Reľovský, ale pri oboch jeho streleckých pokusoch sa vyznamenal brankár Ozábal. V 15. min už padol úvodný gól zápasu, keď Tomáš Krč ľavačkou prestrelil brankára hostí - 1:0. Hneď o minútu hostia odpovedali vyrovnávajúcim gólom - Kristián Polák dostal loptu za obranu, obišiel aj brankára Gajdoša a loptu poslal do prázdnej brány - 1:1. V 18. min sa mohlo skóre opäť meniť - po Včelkovom centri zakončoval kapitán Kóňa, brankár jeho strelu s námahou vyrazil a rovnako si poradil aj s dorážkou Šimurdu. Až v 35. min sa nám podarilo druhýkrát prekonať brankára hostí, ktorý Včelkovu prvú strelu z rohu 16-ky vyrazil, ale na jeho opakované technické zakončenie k vzdialenejšej žrdi už nemal nárok - 2:1. Do polčasu mali ešte šance na zvýšenie vedenia Reľovský a Krč, ale skóre sa už nemenilo.

Po prestávke hneď v úvodnej 5-minútovke si vypracoval dve gólovky Reľovský, ale dnes nemal obuté strelecké kopačky a vždy narazil na pripraveného brankára Ozábala. V 61. min sa druhýkrát v zápase presadil peknou strelou z 20m z priameho kopu Včelka - 3:1. O tri minúty sa krásnym volejom nekompromisne pod brvno pravačkou trafil Tomáš Krč - 4:1. V 72. min sme po faule na Šimurdu mali výhodu penalty, ktorú s prehľadom premenil Marek Včelka a tretím gólom v zápase zavŕšil svoj hetrik - 5:1. V 75. min bol v zakončení dvakrát Reľovský, ale opäť sa mu nepodarilo prekonať výborného Ozábala. V 81. min sa po dlhom čase dostali pred brankára Gajdoša hostia - po peknej kombinácii zo 16-ky zakončoval Lukáš Polák, brankár Gajdoš výborným zákrokom loptu vyrazil na roh. V 87. min sme zavŕšili poltucet gólov do brány Čárov, keď sa krásnou strelou do pravej šibenice prezentoval striedajúci Morávek - 6:1. Hostia si o dve minúty vypracovali ešte jednu šancu, kedy zakončoval Kristián Polák a Gajdoš vyškriabal loptu na brvno svojej brány. Diváci mali možnosť vidieť kvalitné stretnutie, po ktorom zostali zaslúžene všetky body v Senici a zverenci trénera Martina Bednára sa tak dostali na vedúcu priečku v tabuľke.

Góly:

35., 61. a 72. (11m) Marek Včelka, 15. a 64. Tomáš Krč, 87. Michal Morávek - 16. Kristián Polák

Zostava:

Gajdoš - Hric (75. Morávek), Slovinský, Včelka, Cibula - Vyletel, Kóňa, T. Krč - Šimurda (75. Tobiáš), Reľovský, Škoda (58. Tur)

Rozhodovali: Srnec - Deščík, Pukančík, 320 divákov

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!