Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  MESTO   >  MESTSKÉ ZASTUPITEĽSTVO   >  Interpelácie poslancov
publikované: 26.03.2019 - 10:44  //  aktualizácia: 25.06.2019 - 12:11  //  zobrazené: 1948

Investície do Hasičskej stanice v Senici

predkladateľ: mjr. Ing. Jarmila Barcaj Drinkov

mjr. Ing. Jarmila Barcaj Drinková

Interpelácie podané na 2. riadnom zasadnutí MsZ dňa 21. 03. 2019

 

Interpelácia:

Chcela by som sa poďakovať, že konečne sa podarila zámena zasadačky Okresného úradu za budovu Hasičskej stanice v Senici. Vzhľadom k tomu, že som o túto zámenu bojovala celé minulé volebné obdobie sa to podarilo až teraz. K dnešnému dňu je budova Hasičskej stanice zdevastovaná sú tam rozkradnuté batérie, elektrické káble a pod. preto si bude vyžadovať rekonštrukciu. Zaujímalo by ma či dotáciu, ktorú sme dostali 30000€ na kúpu budovy, či sa bude dať použiť na rekonštrukciu budovy a koľko by vedelo investovať do budovy Mesto Senica, aby bola budova v dobrom stave

 

Odpoveď:

Mesto Senica disponuje s finančnými prostriedkami vo forme dotácie z MV SR vo výške 30 000 Eur. Po nadobudnutí budovy Hasičskej stanica na list vlastníctva, Mesto Senica bude rokovať s poskytovateľom dotácie na použitie finančných prostriedkov na rekonštrukciu nadobudnutej budovy. Rozpočet mesta na rok 2019 neobsahuje ďalšie iné finančné prostriedky na rekonštrukciu tejto budovy.

Po nadobudnutí budovy do majetku mesta, bude stav budovy zmonitorovaný, tak aby sme nárok a potrebu finančných prostriedkov vedeli zakomponovať do rozpočtov nasledujúcich rokov.

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!