Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Športové spravodajstvo
publikované: 10.12.2019 - 08:58  //  aktualizácia: 10.12.2019 - 09:02  //  zobrazené: 1819

Jaroslav Brečka opäť slovenským šampiónom!

V piatok 22. novembra sa v Edison parku v Bratislave konal už 22. galavečer Slovenského turfu. Každoročne sa na ňom udelujú ocenenia za ukončenú dostihovú sezónu. Posledný slovenský víťaz Veľkej Pardubickej a Seničan Jaroslav “Čiko” Brečka, ktorý trénuje vo svojej centrále Quirinus Farm v Javorci, sa stal opäť šampiónom medzi prekážkovými trénermi na Slovensku.
Ním trénované kone vyhrali túto sezónu 12 dostihov na Slovensku, v Česku a v Taliansku. Medzi najväčšie úspechy tejto sezóny patria víťazstvá Meny Bay v dostihu Raiffeisenkasse Tiro v talianskom Merane a vo Veľkej starohájskej steeplechase (najväčší prekážkový dostih na Slovensku), víťazstvo Kaiserwalzera v hlavnom dostihu posledného pardubického mítingu alebo 3 víťazstvá Mediciho na slovenských dráhach.
Okrem toho si odniesol i víťazstvo v oboch prekážkových kategóriach so spomenutými zverencami. Meny Bay sa stala najlepšou stíplerkou (dostihy cez steeplechase skoky) a Medici sa stal víťazom ankety o najlepšieho prútenkára (dostihy cez prútené prekážky).

 

 

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!