Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 31.05.2022 - 13:30  //  aktualizácia: 31.05.2022 - 13:37  //  zobrazené: 970

REKONŠTRUKCIA DAV-u POKRAČUJE

 

V rámci pracovného výjazdu navštívil predseda Trnavského samosprávneho kraja Jozef Viskupič spolu s primátorom mesta Martinom Džačovským okrem iného aj budovu DAV-u v senickom parku, kde je realizovaná jej rozsiahla rekonštrukcia. 

So stavom prác ich oboznámil riaditeľ Mestského podniku služieb Ján Bachura. Podľa jeho slov sú realizované v súlade s harmonogramom prác jednotlivých dodávateľov. V budove sú už pripravené všetky nové rozvody elektriny, v týchto dňoch sa pripravuje montáž vzduchotechniky. Práce na výmene okien a dverí sú hotové na 75 %, osadené sú všetky plastové okná a taktiež všetky hliníkové okná. Ostáva osadiť interiérové dvere a dvere na hlavnom vchode. Momentálne je už zateplená zadná časť budovy, aktuálne sa pracuje na zateplení bočných stien objektu. Strešný plášť buovy je takmer hotový, po osadení vzduchotechniky sa práce na ňom ukončia. Stavebné práce v interiéri sú hotové asi na 50 %. „Robíme všetko preto, aby termín, ktorý bol stanovený na koniec augusta, bol aj dodržaný,“ povedal na stretnutí Ján Bachura. 

Objekt bude po jej dokončení využívaný predovšetkým ako kultúrno-spoločenský priestor a komunitné centrum pre senickú mládež, v prízemí nebude chýbať kaviareň, ktorú bude prevázkovať Sociálny ponik mesta Senica. Župa na modernizáciu tejto budovy prispeje z Fondu na rozvoj Trnavského kraja sumou 15-tisíc eur na porekonštrukčné dovybavenie elektrotechnikou a odhlučnenie priestoru.

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!