Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 01.02.2008 - 09:11  //  aktualizácia: 01.02.2008 - 09:11  //  zobrazené: 882

Senica na veľtrhoch cestovného ruchu

Sample ImageMesto Senica využilo aj tento rok možnosť predstaviť sa širokej verejnosti na medzinárodných veľtrhoch cestovného ruchu. Na veľtrhu konanom v dňoch 10. – 13. 1. 2008, ktorý sa konal pod názvom GO-REGIONTOUR v Brne, sa predstavitelia nášho mesta zúčastnili na pozvanie partnerského mesta Veľkých Pavlovíc.

O týždeň neskôr zase cestovali zástupcovia mesta Veľkých Pavlovíc na pozvanie primátora mesta Senica na veľtrh organizovaný na Slovensku.  Ten sa konal v dňoch 17. – 20. 1. 2008 na výstavisku v bratislavskej INCHEBE pod názvom ITF Slovakiatour. Prvé dva dni na tomto veľtrhu boli určené pre odbornú verejnosť, víkend patril potom širokej verejnosti.

Senica sa tu prezentovala v spoločnej expozícii Združenia obcí záhorskej oblasti, kde mali vedľa seba stánky jednotlivé mestá a obce Záhoria. Realizáciu nášho stánku a propagáciu nášho mesta zabezpečovali Rekreačné služby mesta Senica so svojim strediskom INFOSEN. V priestore Senice boli propagované predovšetkým turistické možnosti mesta a okolia. Návštevníkov zaujímali možnosti ubytovania či už v meste alebo v okolitej prírode, možnosti športového vyžitia, cyklotrasy a zaujímavosti zo Senice a okolia. Záujemcom boli predstavené nové propagačné materiály o Senici, ako aj prehľad kultúrnych podujatí na rok 2008.  Počas týchto štyroch dní privítali v stánku veľa hostí,  okrem iných aj spomínaného primátora Veľkýc Pavlovíc Ing. Pavla Procházku. O spestrenie podujatia a predstavenie tradičnej kultúry záhorskej oblasti sa počas jednotlivých dní postarali Májovanka z Holíča, Gbelané z Gbelov, Heligonkári zo Senice, Divadlo na hambálku z Malaciek a Veterántrio.

Tohtoročného veľtrhu sa zúčastnilo 880 vystavovateľov z 32 krajín a navštívilo ho 60 tisíc návštevníkov (zdroj: www.incheba.sk/tlacove-spravy/1386). Veríme, že propagácia nášho mesta na veľtrhoch priláka do nášho mesta domácich ale i zahraničných návštevníkov, čo prispeje k rozvoju cestovného ruchu v Senici.

Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image
 

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!