Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Spravodajstvo
publikované: 01.03.2024 - 15:06  //  aktualizácia: 01.03.2024 - 15:16  //  zobrazené: 776

Novozvolený kontrolór sa ujal funkcie

Dnešok (1. 3. 2023) je prvým dňom v práci novozvoleného hlavného kontrolóra mesta Senica Mgr. Tomáša Makasa, ktorého do funkcie zvolilo mestské zastupiteľstvo na februárovom rokovaní. Na pôde mestského úradu ho privítal primátor mesta, ktorý mu predstavil vedúcich jednotlivých oddelení. 38-ročný T. Makas je absolventom právnickej fakulty Trnavskej univerzity a jeho ostatným pracovným pôsobiskom bola Všeobecná zdravotná poisťovňa na pozícii právnika.

 

Novozvolený kontrolór nahradil vo funkcii doterajšiu hlavnú kontrolórku mesta Senica JUDr. Elenu Jankovičovú, ktorá na novembrovom zastupiteľstve informovala poslancov o vzdaní sa funkcie z titulu odchodu o dôchodku. E. Jankovičová mandát hlavnej kontrolórky vykonávala od roku 2014. Za desaťročnú službu jej poďakoval a na dôchodku veľa príjemných chvíľ zaželal primátor Martin Džačovský.

 

Hlavný kontrolór vykonáva kontrolu úloh mesta vyplývajúcich z pôsobnosti mesta, kontroluje príjmy a výdavky rozpočtu mesta, ako aj nakladanie s majetkom mesta.

Mgr. Tomáš Makas
E-mail: tomas.makas@senica.sk

Tel: 034/ 657 4889

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!