Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Pozvánky
publikované: 14.12.2017 - 12:56  //  aktualizácia: 27.11.2017 - 13:33  //  zobrazené: 3497

FRIDA - Maľovať a milovať

Teatro Wüstenrot prináša pôvodný slovenský muzikál od kolektívu autorov Rudolf Geri, Daniel Hevier, Karol Vosátko - muzikál FRIDA.

FRIDA - Maľovať a milovať je muzikál s pôvodnou tvorbou hudobného skladateľa Rudolfa Geriho a spisovateľa, autora libreta a textov piesní Daniela Heviera, v réžii Karola Vosátka.

Životný príbeh legendárnej mexickej maliarky Fridy Kahlo je plný vášne, lásky, humoru, podmanivej hudby, hýrivých kostýmov a tanca. Prežite ho s nami na vlastnej koži.

Život a dielo excentrickej maliarky Fridy Kahlo a jej životného partnera Diega Riveru sú pre univerzálnosť posolstva príťažlivé aj pre našu dobu. Autori tohto diela sa sústredili sa na hĺbku myšlienok a vnútorné posolstvo, ktoré bolo základným obsahom aj oscarového filmu Frida Kahlo s očarujúcou Salmou Hayek.

V nádherných farebných kostýmoch, sólisti a tanečníci na fantastickú hudbu so živým orchestrom Vám predvedú oslavu neskrotného života jednej z najvýznamnejších maliarok 20. storočia.

Živý orchester

Réžia: Karol Vosátko

Hrajú: Katarína Ivanková (Frida Kahlo), Tomáš Palonder (Diego Rivera), Mirka Partlová/Natália Puklušová (Cristi), Marcel Ochránek (Rockefeller, Trockij) • Réžia: Karol Vosátko • Scenár: Daniel Hevier • Hudba: Rudolf Geri

Dom kultúry Senica

14.12.2017 (štvrtok) o 19 h.

vstupné: 14 €

Predpredaj: Infosen Senica, tel.č.: 034 651 64 59

www.msks.senica.sk

 

Dĺžka podujatia: 140 minút
Rok výroby: 2017
Dátum lokálnej premiéry: 14. december 2017

 

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!