Skip Navigation or Skip to Content
Titulka   >  Kultúra
publikované: 01.02.2014 - 02:14  //  aktualizácia: 11.06.2017 - 21:13  //  zobrazené: 1074

HC DUKLA SENICA - HK DUKLA MICHALOVCE 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Góly: 12. Lantoš (Surovka, Jarab), 24. Surovka (Vaškovič, Ivičič), 38. Lantoš (Reissmüller), 49. Jarolín (Ivičič, Vaškovič) - 55. Čížek (Urban, Drotár)

Počet divákov: 1417

Andrej Rajčák, HK Dukla Senica: Ťažko sa mi tento zápas hodnotí, pretože sme očakávali iný priebeh. Bolo to také rozhárané z jednej i druhej strany. V prvej tretine sme sa dopúšťali pozičných chýb, ktoré vyplývali z toho, že veľa našich hráčov hralo so sebazaprením, boli po chorobe, sú i chorí a tým pádom chýbal jeden alebo dva kroky ku puku. Bolo to preto spočiatku také rozhárané, bolo veľa prečíslení, takže sme neboli s touto prvou tretinou spokojní. Našťastie sme ju vyhrali 1:0 a keď sme sa dostali v druhej tretine do dvojgólového vedenia, tak si myslím, že sme zápas mali v rukách, ukľudnili sme sa a hrali sme dobre. Cieľ sme splnili, máme doma tri body a musíme len poďakovať chlapcom za naozaj dobrý výkon, ktorý nás stál veľa síl. Dúfame že sa dáme do budúceho zápasu ako tak dokopy, aby sme mohli ďalej pokračovať.

Peter Tirpák, HK Dukla Michalovce: Myslím si, že to bolo dobré vyrovnané stretnutie, o čom svedčí aj pomer striel, ktorý bol 30:29 pre nás. Stretnutie však rozhodlo to, že domáci boli oproti našim strelcom efektívnejší v zakončení. Mali sme dostatok šancí, ale nedokázali sme ich premeniť a to dnes rozhodlo.

foto Radovan Samek

FOTOGALÉRIA

NOVINKY E-MAILOM

NOVÉ INFORMÁCIE, ČO SA PRIPRAVUJE, ČO SA UDIALO NA VÁŠ E-MAIL, PRIHLÁSTE SA UŽ DNES!